5x Beste wand vibrators

Voor het intiemen genot hebben we een legio aan verschillende speeltjes en attributen. Ieder met hun eigen functies, snelheden en geheimen om jou tot een denderend orgasme te bezorgen. Een van meest verkochte speeltjes is de vibrator. In deze categorie hebben we ook een subcategorie wand vibrators. Deze super speeltjes kennen al jouw seksuele driften de baas, wij hebben de 5 toppers voor je op een rijtje gezet. Overtuig jezelf!

Lijst met 5 beste wand vibrators

My Magic wand vibrator

Dit strakke en vrolijke exemplaar is er in meerdere kleuren te bestellen. Echter kiezen de meeste voor de roze variant. Lekker vrouwvriendelijk en dat deze vibrator gek is op alle vrouwen blijkt wel uit zijn werking. Deze wand vibrator heeft een zeer krachtige motor die jou de keuze biedt uit 6 verschillende vibratie standen. Zo is er een knop om de vibrator aan en uit te zetten, maar kun je ook door de + of de – te gebruiken de snelheden aanpassen. Net waar jij zin in hebt. De vibrator is voorzien van een lang snoer die je direct in het stopcontact plugt. Geen zorgen dat het snoer in de weg gaat zitten, deze is lang genoeg. Doordat dit heerlijke speeltje niet op batterijen gaat hoef je ook niet bezorgd te zijn voor het afnemen van de trilsnelheden.

Love Magic Wand Vibrator

Wanneer je goed naar dit exemplaar kijkt zal je op vallen dat hij allereerst niet al te groot is. De wonderen die hij verricht zijn echter het tegendeel! De zwarte Love Magic Wand Vibrator heeft maar liefst 18 vibrator standen, waarvan enkele zeer krachtig zijn. De vibrator is natuurlijk te gebruiken als je alleen bent, maar ook met zijn tweetjes kun je er erg veel plezier aan beleven. Dit zwarte wonder is klein van stuk waardoor je hem gemakkelijk mee neemt en is ook nog eens waterproof. Geniet dus waar en wanneer jij wilt!

Rose Gold mini massager

Klein maar fijn is nog te zacht uitgedrukt in dit geval. De Rose Gold mini massager is alleen voor degene die niet alleen een fijne werking van de vibrator prefereren, maar ook een stukje luxe. Een luxe uitstraling heeft dit exemplaar namelijk zeker wel. Maar naast het uiterlijk willen we natuurlijk ook dat het een fijn apparaatje is voor onze seksuele driften. Nou dit kleine monster kan dat hoor! Hij is oplaadbaar waardoor geknoei met lege batterijen verleden tijd zijn. In bed, onder de douche, alles kan want waterproof is dit wonder ook nog eens. Wanneer ga jij hem uit proberen?

Black light wand vibrator

Deze bijzondere vibrator is niet alleen om zelf van te genieten, maar ook samen met je partner kan het veel spannende uurtjes opleveren. De Black Light wand vibrator heeft een grote, krachtige kop die alle gevoelige plekjes moeiteloos weet te vinden. De 5 snelheden en 5 trilpatronen zorgen er voor dat je eindeloos kunt variëren en geen enkele vrijpartij, met of zonder je partner, meer het zelfde is. Batterijen mag je ook weg gooien, want dit krachtige speeltje laad je eenvoudig op met de bijgeleverde USB kabel. Steeds klaar voor gebruik dus!

The orchid wand vibrator

De Orchid wand vibrator is een stijlvolle vibrator voor iedereen. Hij is gemaakt met siliconen waardoor hij zacht aanvoelt voor elke huid. Varieer met de 5 snelheden en patronen om steeds weer een ander gevoel te ervaren. Het leuke van deze vibrator is het harder en zachter zetten. Door over de blaadjes op de vibrator te “swipen”, oftewel meer of minder blaadjes op te lichten, kun je er voor kiezen wat de gewenste snelheid is. Dit geeft een extra dimensie aan de toch al zeer stijlvolle vibrator.

Meest gestelde vragen:

Kan ik een vibrator ook voor een massage gebruiken?

Ja zeker kan dat! Doordat een vibrator verschillende trillingen heeft kan het zeer prettig aanvoelen als je last van je schouder of rug hebt. Zeker de vibrators met een grote, krachtige kop, zijn hiervoor ideaal. Beweeg de vibrator langzaam over de zere plek en laat de vibratie het zware werk doen. Ook erg prettig als je alleen bent en last hebt.

Wat is het verschil van een vibrator ten opzichte van een dildo?

Het verschil tussen een vibrator en een dildo zit hem vooral in de vibraties. De naam zegt het eigenlijk al. Een dildo kan niet vibreren en is dus eigenlijk een stilstaand iets. Een dildo kan natuurlijk ook erg prettig zijn om te gebruiken, maar meer als een vervanging van de lul. Een vibrator kan je tot grote hoogtepunten brengen door zijn vibraties.

Kies ik voor een oplaadbaar exemplaar of voor de batterijen?

Een vibrator op batterijen is zeker niet slechter als een oplaadbare. Wel kan een vibrator op batterijen op de langere termijn duurder zijn omdat je steeds toe bent aan nieuwe batterijen. Daarnaast is het natuurlijk zeer vervelend als je net lekker wilt gaan spelen en de batterijen zijn leeg. Met een oplaadbaar exemplaar heb je daar dus minder last van. Wel is het dan natuurlijk verstandig om na elk verwenmoment het speeltje weer even op te laden, zo voorkom je dat je misgrijpt wanneer jij een momentje voor jezelf hebt.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...