Beste clitoris vibrators

5x Beste Clitoris vibrators

Met een vibrator kun je veel meer dan alleen je zelf penetreren. De trilling die een vibrator, in tegenstelling tot de dildo, geeft kun je ook veel genot creëren op en rondom de clitoris. De meeste vrouwen hebben ook de stimulatie van de clitoris nodig om tot een, soms heel heftig, orgasme te komen. Dat steeds meer vibrators dus zijn uitgerust met een clitoris stimulator is niet zo vreemd. Als vervolg hier op is het nog mooier geworden, er zijn nu ook vibrators speciaal voor de clitoris, deze hebben alleen maar aandacht voor dat intieme plekje, dit zijn de 5 toppers op een rij!

Lijst met 5 beste clitoris vibrators

Satisfyer Pro 2 – Een echte prof deze topper

Dit ultieme speeltje is met recht de nummer 1. De satisfyer Pro 2 maakt zijn naam waar. Op een professionele manier weet hij je snel tevreden te stellen. Het apparaat geeft je namelijk binnen 2 minuten een ongelofelijk orgasme. Het siliconen mondje omhult de clitoris en met pulserende luchtdrukgolven stimuleert hij de clitoris zonder de huid aan te raken. De voordelen van dit ultieme speelgoed is dat hij niet alleen een zeer intens gevoel geeft, hij is ook nog eens muisstil. En wil je liever onder de douche genieten? De Satisfyer Pro 2 is waterproof, dus ga je gang.

Clitoris Vibrator Panty Pleasure – Geheim genot in je slipje

Een hele nieuwe ervaring is de Clitoris Vibrator Panty Pleasure. Niet alleen de kleur is vrouwvriendelijk, maar zeker ook de vorm. Dit speeltje is namelijk bedoeld voor de vrouw, maar kan zeker ook als stel goed worden gebruikt. Het formaat zorgt er voor dat je deze vibrator in je slipje mee kan dragen zonder dat iemand dit opmerkt. De vormgeven daarentegen zorgt er voor dat de clitoris optimaal gestimuleerd wordt. Met de afstandsbediening kun je de snelheid en stand aangeven. Lekker voor je zelf, maar zeker ook heel erg spannend om de afstandsbediening aan je partner te geven op een date. Hij kan dan het speeltje aan zetten en beheersen zoals hij dat wilt. Een stiekem speeltje dus voor altijd en overal!

Nara Clitoris Stimulator – Helemaal in je nopjes

De Nara Clitoris Stimulator is ontworpen als clitoris vibrator, maar de bewegende nopjes kunnen ook zeker gebruikt worden om tepels of andere erogene zones mee te teasen. Hij heeft 10 verschillende standen en is ook nog eens waterproof. Ideaal voor degene die graag onder de douche of in bad genieten. Batterijen hebben we bij deze topper niet meer nodig, met de bijgeleverde USB kabel laadt je hem  zo weer op voor de volgende ronde.

Senzi Vibrator – Recht op zijn doel af

De Senzi Virbrator weet wat jij wilt, hij gaat recht op zijn doel af om jou een ongekend orgasme te bezorgen. Deze right tot he point vibrator kan jouw clitoris stimuleren met wel meer dan 10 verschillende snelheden en standen. Geniet er van onder de douche, hij is namelijk waterproof, of in bed. Of waar je maar wilt want dit speeltje wordt geleverd met een handige opbergkoffer zodat je hem niet alleen veilig maar ook nog eens onopvallend mee kan nemen in je tas. Geniet dus waar en wanneer jij maar wilt met de Senzi Vibrator.

Boyce Mini Clitoris Stimulator – Klein maar fijn

Klein, maar super fijn, dat is deze Boyce Mini Clitoris Stimulator. Met zijn opvallende oortjes weet dit konijntje jou in alle staten te brengen. Zijn oortjes vibreren om ruim 10 standen en ook onder water weet hij zich goed stand te houden. Deze clitoris vibrator is zacht en klein, maar weet ongelofelijke orgasmes ter weeg te brengen. Zijn opvallende kleur zorgt er voor dat je hem zeker niet over het hoofd ziet. Wie zij er dat groot altijd beter is? Dit konijntje bewijst absoluut anders!

Veel gestelde vragen

Hoe vaak moet ik een vibrator reinigen?

Om vervelende schimmelinfecties en blaasontstekingen te voorkomen raden wij aan om na elk gebruik de vibrator te reinigen. Dit kan gewoon onder de kraan met warm water of met speciale toyscleaner. Dit is speciaal middel om je vibrator in goede conditie te houden.

Moet ik glijmiddel gebruiken voor ik met een vibrator ga spelen?

Of je glijmiddel moet gebruiken is per persoon afhankelijk. Sommige vrouwen worden van zichzelf al erg nat, heb jij dat helaas niet gebruik dan wat glijmiddel. Wanneer je een clitoris vibrator alleen op je clitoris wilt gebruiken dan is een druppeltje glijmiddel vaak al genoeg. Het gaat er niet om hoe nat het beneden wordt maar dat alles soepel glijdt.

Hoe laad ik mijn vibrator op?

Dat ligt een beetje aan welke vibrator je hebt. Wanneer je een oplaadbare vibrator gebruikt kun je deze vaak opladen met de bijgeleverde USB kabel. Stop deze in een stekkerblokje en in het stopcontact. Wanneer je dit telkens na gebruik doet is je speeltje altijd klaar wanneer jij er weer zin in hebt. Heb je een vibrator op batterijen, dan adviseren wij je om altijd batterijen mee te bestellen en bij je te hebben. Niets zo vervelend als dat jij wilt genieten en de batterijen op zijn.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...