De 5 beste G-spot vibrators

Het vrouwelijk lichaam is een bijzonder lichaam. Het bestaat uit meerdere erogene zones, zowel aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant van het lichaam. Jaren geleden had nog niemand van de G-spot gehoord, terwijl dit kleine onderdeeltje van het vrouwelijk lichaam er toch al decennia zit. Vandaag de dag lezen we hier steeds vaker over en maar goed ook, want dit kleine onderdeeltje van het lichaam kan voor zeer grote explosies van het lichaam zorgen.. Zeker met een van deze 5 top G-spot vibrators!

Lijst met 5 beste G-Spot vibrators

Lily vibrator, een ideale vibrator om mee op ontdekkingsreis te gaan

Lily staat voor klein, en klein is dit exemplaar ook wel. Maar het spreekwoord klein maar fijn is nog veel beter van toepassing als we het over de Lily Vibrator hebben. Dit mooie, roze exemplaar heeft een paar onmisbare onderdeeltjes als je voor de eerste keer op onderzoek uit gaat. Zo ligt de vibrator fijn in de hand en heeft het een opvallende kleur. Maar hij een clitoris stimulator die je heerlijk op de clitoris kan leggen en die in te stellen is op verschillende trilstandjes. Maar dan natuurlijk de vibrator zelf. Wanneer je deze inbrengt zal de kop, door zijn ronde vorm, moeiteloos jouw G-spot vinden. Ideaal dus om mee te experimenteren.

De mini G-vibe G-spot vibrator, opvallend en effectief

Deze kleine vibrator vindt zonder veel moeite jouw gevoeligste plekjes en zeker je G-spot. De mini G-vibe G-spot vibrator is verkrijgbaar in diverse kleuren en zeer klein van formaat waardoor je hem zo mee neemt in je tas. De bovenkant heeft een gebogen top omdat hij op deze manier gemakkelijker de G-spot kan vinden. Het voordeel van de mini G-vibe G-spot vibrator is dat hij waterproof is en dus niet alleen maar in bed kan worden gebruikt, maar ook heerlijk onder de douche.

Teazers G-spot vibrator, hij weet wat hij doet

De Teazers G-spot vibrator is een vibrator die er met zijn zwart heel stoer uit ziet. En stoer is hij ook wel want hij weet zonder moeite waar jouw G-spot zit en laat je sidderen van genot. De gebogen schaft is uitgerust met ribbels voor nog meer genot. Met de 30 verschillende trilstanden is er altijd wel een standje waar jij op dat moment zin in hebt. De vibrator is op te laden via USB en dus altijd klaar voor gebruik. Tot slot mag deze heerlijk vriend gewoon met je mee onder de douche want hij kan prima tegen water!

Remote Pleaser vibrator, genot in 3

Wil je eens iets anders? Iets opwindends waarbij je niet weet waar je het zoeken moet? Dan moet je zeker een heet avontuurtje beleven met de Remote Pleaser vibrator. Dit paarse exemplaar stimuleert namelijk je clitoris, je anus en je G-spot tegelijkertijd! Ongelofelijk waar dit kleine dingetje zijn energie vandaan haalt om jou op 3 punten tegelijk te verwennen. Vergeet de batterijen maar, want hij is oplaadbaar. En wat het leuke van deze vibrator is, toch wel zijn afstandsbediening. Hierdoor is het niet alleen een leuk speeltje voor een vrouw alleen maar ook als stel!

Paarse G-spot vibrator, zeker en doeltreffend

Een simpel ogende vibrator, dat is deze paarse G-spot vibrator. Echter kan hij er simpel uit zien, het doel waar hij voor geschapen is wordt zeker bereikt. Een indrukwekkend orgasme en een super stimulatie van de G-spot. De gebogen kop is er op gemaakt om de G-spot sneller te vinden en te stimuleren. Deze vibrator is gemakkelijk te bedienen, heeft verstillende standen en is zeker doeltreffend. En de prijs? Die is net zo vriendelijk als zijn uiterlijk!

Meest gestelde vragen:

Wat is de G-spot?

De G-spot is een plekje dat zich bevindt aan de buikzijde, binnen in de vagina. Ongeveer 3 tot 5 centimeter diep. Het is niet zo makkelijk te vinden en erg lastig te stimuleren, zeker bij jezelf. Het kan echter wel onwijze orgasmes geven en daarom willen vrouwen hem graag ontdekken. Een G-spot vibrator kan daar bij helpen.

Is een orgasme via G-spot mogelijk?

Ja dat kan zeker! Al dien je er wel rekening mee te houden dat niet elke vrouw de G-spot kan vinden, en als dat wel gebeurt ook niet iedereen klaar kan komen als deze wordt gestimuleerd. Net als dat er vrouwen zijn die niet bij stimulatie van de clitoris een orgasme krijgen, zo zijn er ook vrouwen die geen orgasme krijgen bij de stimulatie van de G-spot. Andere daarentegen hebben hele heftige orgasmes. Alles kan dus!

Wat biedt een G-spot vibrator mij voor extra’s?

De G-spot bij je zelf ontdekken is soms erg lastig. Wanneer je als stel op onderzoek uit gaat is dit veel gemakkelijker, je partner kan tegenover je gaan zitten en dus op een hele andere positie je vagina binnen dringen met zijn handen. Een G-spot vibrator heeft aan de bovenkant een gebogen kop. Deze gebogen kop zorgt er voor dat hij veel beter in de buurt kan komen van de G-spot. Het is immers niet rechtdoor, maar om een bochtje. Zeker als je dus alleen bent en even niet de beschikking hebt over een partner, kun je toch veel plezier beleven door deze G-spot vibrator te gebruiken

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...