Beste voorbind dildo's

De 5 beste realistische dildo’s

Het is in deze tijd helemaal niet raar meer om een leuk speeltje in je nachtkastje te hebben. Fijn voor de avonden waarop je alleen bent, of om samen mee te spelen en een extra dementie te geven aan je seksleven. Steeds vaker kiest men niet voor een vibrator, maar voor een dildo. Een mooi speeltje dat zeker heel goed te gebruiken is voor penetratie, zowel vaginaal als anaal en hierdoor dus voor beiden geslachten een genotsstaaf kan worden. Een van de meest favoriete dildo’s zijn de realistische dildo’s. Een dildo met het uiterlijk van een echte penis dat niet alleen je lijf op hol laat slaan, maar ook je hoofd. Wij hebben de 5 meest favoriete, realistische dildo’s voor je op een rijtje gezet.

Lijst met 5 beste realistische dildo’s

Realistische dildo 15 cm, huidskleur

We beginnen met de realistische dildo van 15 cm in huidskleur. Dit is toch wel het meest geliefde speeltje onder de realistische dildo’s van dit moment. Met een lengte van 15 centimeter heeft hij een formaat dat niet te groot, maar zeker ook niet te klein is en dus bij velen in de smaak valt. De aders over de schacht geven, in combinatie met de huidskleur,  een levensecht idee. Deze dildo is uitgerust met een heuse balzak en ook geschikt voor een strap-on. Voor een ultieme, levensechte penetratie de echte topper dus!

Realistische dildo 22,5 cm, zwart

Voor wie gaat voor iets donker, is deze realistische dildo in het zwart een absoluut hoogtepunt. Niet alleen is de kleur donker, ook het formaat is direct wat groter. Met een 22,5 centimeter lengte is deze kanjer een absolute grote jongen te noemen. Zeker voor de liefhebbers van groot en stevig zal deze genotstaaf zeker in de prijzen vallen. We hebben hem dan ook met recht op nummer 2 gezet in ons lijstje. De dildo heeft een ronde eikel, levensechte aderen en een balzak, dit alles om de werkelijkheid zo veel mogelijk tegemoet te komen.

Glynn realistische dildo

Voor diegene die liever voor wat extra’s gaan is er de Glynn realistische dildo. Deze dildo is perfect voor zowel mannen als vrouwen die naar iets meer verlangen. Naast de geweldige looks heeft deze dildo nog meer in huis om jou te verwenne. Zo buigt hij feilloos mee in elk gewenst standje em voelt hij aangenaam zacht aan. Tevens beschikt de Glynn realistische dildo over een zuignap waarmee je hem moeiteloos op elke vlakke ondergrond bevestigd zoals een vloer of wand.

Vince realistische dildo

“hij lijkt zo echt” dat horen we vaker als men de Vince realistische dildo heeft aangeschaft. En geef ze eens ongelijk. De Vince realistische dildo heeft het uiterlijk van een natuurlijke penis maar dan met alle voordelen die je jezelf maar toewenst. Hij heeft een bescheiden formaat dat in elk nachtkastje past. De schacht is gebogen en voelt zacht aan maar is toch ook zeer flexibel voor extra comfort. De balzak is zeker aanwezig, al neemt hij niet de overhand en de met de zuignap is Vince altijd paraat waar en wanneer jij dat maar wilt. De ideale dildo dus.

Buigzame dildo met balzak en zuigvoet

Tot slotte willen we je ook nog graag even voorstellen aan deze buigzame dildo met balzak en zuigvoet. Deze Lazy Buttcock is een bijzonder exemplaar die we niet mochten overslaan. Niet alleen om zijn uiterlijk welke opvallend is, maar ook om zijn kunsten. De dildo heeft een transparante kleur waardoor hij al opvalt. Hij is gemaakt an buigzaam materiaal waardoor hij precies mee gaat in al jouw wensen. Ondanks zijn kleur lijkt hij toch op een echte penis doordat men de aders en balzak heeft toegevoegd aan het model. Door zijn buigzaamheid weet hij prima de G-spot en P-spot te vinden en jouw naar hemelse momenten te voeren. De dildo heeft een zuignap, maar is ook te gebruiken voor een strap-on. Hoeveel mogelijkheden wil je nog meer?

Meest gestelde vragen:

Wat is een realistische dildo?

Een realistische dildo is een dildo waarbij men heeft geprobeerd de penis zo goed mogelijk na te maken. Maar dan wel met allerlei fijne toevoegingen. Zo hebben de realistische dildo’s een schacht met levensechte aders en zijn ze in het bezit van een balzak. Ook de eikel is niet vergeten en levensecht geprobeerd na te bootsen. Toch zijn de dildo’s wel buigzaam en vieren mee op jouw gewenste posities.

Is een dildo geschikt voor de man of de vrouw?

Een dildo kan zowel voor de man als de vrouw een fijne aanvulling zijn. Er zijn grote dildo’s voor vrouwen die van een diepe penetratie houden, maar ook kleinere die voor beiden geslachten prettig zijn voor de anale penetratie.

Wat is een strap-on en is elke dildo geschikt hiervoor?

Een strap-on is eigenlijk een ander woord voor een voorbinddildo. Met behulp van riemen kan de dildo worden voorgebonden door de vrouw en op deze manier is de vrouw in staat om de man anaal te penetreren of een andere vrouw vaginaal of anaal te penetreren. Niet elke dildo is geschikt om als strap-on dildo te gebruiken. Bekijk dus goed de product specificaties voordat je tot aanschaf over gaat.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...