5 beste voorbind dildo’s

Een dildo vinden we vaak terug in het nachtkastje want het is een ontzettend leuk speelgoedje dat zowel door de man als de vrouw te gebruiken is. De Voorbind dildo wordt echter voornamelijk door vrouwen gebruikt. Draai de rollen eens om en penetreer als vrouw zijnde je vriend met een voorbind dildo of ervaar hoe het is om je vriendin vaginaal te penetreren. Een voorbind dildo, ook wel strap-on genaamd, is er in veel verschillende soorten en varianten.

Lijst met 5 beste voorbind dildo’s

Omdat er zoveel varianten zijn in dildo’s en vooral voorbind dildo’s, hebben wij een top 5 voor je gemaakt. Zo word het kiezen een stuk gemakkelijker!

Pegging starter set, de ideale start met ene voorbind dildo

Wanneer je nog geen ervaring hebt met de voorbind dildo en hier toch graag kennis mee wilt maken, dan is de Pegging starten set een goede keuze. Deze set, gemaakt van siliconen, bestaat uit een verstelbaar harnas en een siliconen dildo. De bandjes van het harnas zijn te verstellen waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan de persoon die het harnas draagt. De siliconen dildo heeft een compact fortmaat wat voor beginners erg aantrekkelijk is. Met zijn 13,5 centimeter doet deze dildo echter zeker niet onder en is het de ideale dildo om voor de eerste keer met een voorbind dildo aan de slag te gaan.

De Revolver II Vibrerende Strapless Strapon, de ultieme voorbind dildo

De Revolder II Vibrerende Strapless Strapon is een ervaring apart. Hij combineert functionaliteit en spanning en geeft hiermee een ultieme sensatie. De Revolver II is speciaal ontwikkeld voor koppels die een extra dimensie willen geven aan hun seksleven. Hij is namelijk geheel strapless, oftewel geen bandjes en riemen die in de weg zitten. Het korte gedeelte breng je zelf in en zal je al de nodige prikkelingen geven. Het uiteinde kun je bij je partner inbrengen. Het harnas hebben we bij dit speeltje niet nodig, hij blijft prima zitten en is door zijn gladde materiaal gemakkelijk in te brengen. Daarnaast heeft hij een vibrerende bullet voor extra plezier en is ook nog eens waterproof. Dubbelop genieten dus!

Power Pegger Dubbele Strapon, dubbelop, intens genieten

De Power Pegger Dubbele Strapon is voor de wat ervarende speler, maar is zeker het vernoemen waard. Deze complete set heeft niet 1 dildo, maar heeft er voor het extra plezier 1! Het is een dubbele voorbind dildo waarbij 2 mensen tegelijk gepenetreerd kunnen worden. Door de bandjes te verstellen kan elke vrouw deze voorbind dildo dragen. De dildo’s hebben een geaderde schacht en een mooie eikel voor een zeer realistische look. Tevens zijn beiden dildo’s uitgerust met 10 verschillende vibratiestanden, 3 snelheden en 7 patronen, die ook nog eens afzonderlijk van elkaar via de afstandsbediening te gebruiken zijn. Als dat niet genieten met zijn tweetjes word weten wij het ook niet meer.

Realistische dildo met harnas, voor levensecht genieten

Met de realistische dildo met harnas heb je het idee dat je in het bezit bent van een levensechte penis. Deze set bestaat uit een huidskleur dildo met een levensechte look. De aderen op de schacht en de balzak zijn niet vergeten. Ook de eikel is een mooi exemplaar. Met zijn 20 centimeter lengte is het zeker geen kleintje te noemen en kan een penetratie als zeer prettig worden ervaren. Te gebruiken voor vaginaal en anaal plezier.

Dildo met penisring, voorbinddildo om als man te gebruiken

Moeten we de dildo met penisring wel onder de voorbinddildo´s plaatsen? Wij vinden van wel, maar dan wel een kanttekeningetje. Deze voorbinddildo is namelijk speciaal gemaakt om als man te dragen. De werkwijze is heel erg simpel, de uitwerking fantastisch. Door de ring om je balzak te plaatsen ken je de dildo dragen als een voorbind dildo. Hierdoor ben je ineens in het bezit van 2 penissen en kun je jouw vriendin dubbel penetreren. De dildo kan worden gebruikt voor anale penetratie terwijl de echte penis vaginaal wordt gebruikt. Of andersom natuurlijk. Een uniek speeltje met grote gevolgen!

Meest gestelde vragen:

Wat is een voorbinddildo of een strap-on?

Een voorbind dildo is een dildo waarmee de vrouw haar vriend vaginaal kan penetreren, of een andere vrouw zowel vaginaal als anaal kan verwennen. De voorbinddildo wordt meestal door middel van een tuigje omgebonden en geeft hierdoor het idee alsof je een echte penis hebt. Waan je even in de wereld van de man en ervaar hoe het is om te penetreren.

Wat is een holle voorbind dildo?

Een holle voorbind dildo is zeer handig wanneer de man een erectie stoornis heeft of te klein geschapen is. De dildo is van binnen hol en wordt over de penis heen geschoven. Zo lijkt het of de penis een stuk groter is en kan de man toch de vrouw (of andere man) penetreren.

Wat is pegging?

Pegging is een term die we steeds vaker horen. Eigenlijk betekend jet dat de vrouwen de rollen eens omdraaien en door middel van speeltjes, zoals een voorbind dildo, de mannen penetreren in plaats van andersom. Een geheel nieuwe ervaring die voor beiden zeer bevredigend kan zijn.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...