Beste handboeien voor in de slaapkamer

5x Beste dilators

Het is altijd leuk om wat nieuws aan je seksleven toe te kunnen voegen, wat dacht je van de 5 beste dilators? Met een dilator kun je daar zeker voor zorgen, het is een langwerpig speeltje, en dan kun je je plasbuis penetreren. Koppels die van BSDM houden zullen er vaak gebruik van willen maken en het zeker overwegen om te proberen. Je hebt dilators voor mannen en voor vrouwen. Leuk om samen eens te ontdekken wat dat met jullie seksdrive gaat doen!

Lijst met de 5 beste dilators

Leuk om de producten eens te ontdekken, want met de 5 beste dilators die wij voor je op een rijtje hebben gezet kun jij ervaren wat het met je lichaam doet. Er zal een nieuwe wereld voor je open gaan dus kijk snel verder.

Geribbelde siliconen dilator

Geniet eens van deze geribbelde siliconen dilator, deze is erg zacht en flexibel en echt een aanwinst in je seksleven! Het bevat een golvende schacht, een ronde top en is ideaal voor beginners. Het product wordt geleverd in de kleur zwart en als je op zoek bent naar een fijne eerste dilator dan is dit een uitermate goede keuze. Geniet is iets wat je zeker gaat doen als je dit product eenmaal gebruikt samen.

Siliconen dilator met ring

Een heel fijn product, deze siliconen dilator met ring. Gemaakt van erg zacht en flexibel materiaal en bevat een ring, waardoor het nog fijner is om te gebruiken. Een golvende schacht, eenvoudig te reinigen en ook comfortabel om te dragen. Deze dilator is zwart van kleur en gaat zorgen voor een hele fijne stimulatie in de urinebuis. Let goed op dat je hem voorzichtig in gaat brengen en verwijderen! Vervolgens kun je optimaal genieten en merk je zeker dat het je seksleven een boost zal geven.

Lange holle dilator

Geniet van je seksleven en probeer deze lange holle dilator maar eens. De dilator heeft een bolvormige schacht, een terug trekring en heeft een holle binnenkant. Het is erg zacht en ook erg flexibel en geheel zwart van kleur. Als jij ook eens wat meer spanning wilt en meer stimulatie, dan is dat een hele goede keuze om daar met deze dilator voor te zorgen. Hoe snel kun jij bij je hoogtepunt komen? Er is maar een manier om dat te ontdekken en dat is er nou voor te gaan!

Geribbelde holle dilator

Met een geribbelde holle dilator ga jij genieten van het seksleven. Er is ook nog een trekring aanwezig, ribbels en verdikkingen op de schacht en nog zoveel meer om nog meer te genieten. Voor de stimulatie wordt echt heel goed gezorgd! Daarnaast kun jij deze holle dilator erg goed schoonmaken en het is er eentje die meer geschikt is voor de gevorderde gebruikers. Het product zal geleverd worden in de kleur zilver. Geniet van dit moment en stimulatie ten top!

Zwarte zachte siliconen dilator

Ben jij op zoek naar een zachte siliconen dilator? Dan is dit het product wat je zoekt! Deze bevat namelijk een gladde textuur, is eenvoudig schoon te maken en erg flexibel. Hij is gemaakt van siliconen, buigt eenvoudig mee met je lichaam en is zwart van kleur. Dit kan alleen maar genieten worden als jij er mee aan de slag gaat! Gun jezelf dat plezier want het gaat jouw seksleven alleen maar ten goede komen.

Meest Gestelde vragen

Wie kan de dilator gebruiken?

Veel mensen denken dat alleen mannen een dilator kunnen gebruiken, maar er zijn ook modellen voor vrouwen ontwikkeld. Het is wel veelal voor mannen ontworpen, maar er zijn dus ook modellen beschikbaar voor vrouwen!

Welke verschillende modellen dilators bestaan er?

Er zijn een aantal sounds die je kunt gebruiken, zo heb je bijvoorbeeld de Van Buren dilator. Een zeer populair model en deze heeft een J-vorm. Een soort gebogen punt en zo kun je je prostaat masseren, wat alleen mogelijk is met dit speeltje. Maar je hebt ook Pratt sounds, dit is meer gebogen, aan beide uiteinden heeft het een bollere vorm. Je kunt hem er veel dieper inbrengen dan andere modellen. Dan heb je nog de Hegar dilators. Dit is een model wat erg geschikt is voor beginners, ze zijn wat korter, een S-vorm en hebben twee uiteinden met diverse dikten. Je kunt ze daardoor eenvoudig inbrengen en voor de eerste keer is dat wel zo fijn om er aan te kunnen wennen. De Bud of Rosebud dilators heb je ook nog, deze hebben een bolletje aan het einde en een plat klein handvaatje. Erg geschikt voor vrouwen en ook veel beginners maken er gebruik van.

Waar let je op als je een dilator wil kopen?

Er zijn verschillende aspecten waar je op kunt letten als jij een dilator gaat kopen. Er wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen beginners en gevorderden. Er bestaan vibrerende modellen maar dat is niet beschikt voor beginners! Dit kan namelijk net wat te intens aanvoelen. Koop wat kleins als je het wilt proberen, geen uitbreide set. Het gaat er om dat je er aan kunt wennen en kunt ervaren of het wat voor jou/jullie is.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 beste glazen dildo’s

Wanneer je denkt aan een dildo, dan denk je wellicht niet direct aan een glazen dildo. Het klinkt in de eerste instantie misschien ook wel wat eng, maar dat is...

5x beste anaal dildo’s

Voor wie in bed eens iets extra’s wil kan gaan kijken voor een leuk seks speeltje. Zowel om alleen mee te spelen, maar ook om als stel er leuke avonturen...

5x beste grote dildo’s

Geen een mens is hetzelfde, gelukkig maar, en dus hebben we allemaal verschillende voorkeuren en wensen. Ook als het op de grootte van een penis gaat. Om deze reden hebben...

4x Beste satijnen boeien

Het kan wel eens spannend zijn in bed, maar wil jij nog meer spanning? De beste satijnen boeien hebben wij voor je op een rijtje gezet en dan kun jij...