5 Beste massage kaarsen

We zullen eerst gaan uitleggen wat een massage kaars nu precies is! De massage kaarsen kunnen net als een normale kaars aangestoken worden met een vuurtje. Maar ze hebben wel een compleet andere samenstelling dan een gewone   kaars. Ze bestaan namelijk uit een mix van soja-was en oliën die verzorgend werken. Normaal gesproken heeft de soja-was, die we gebruiken voor massagekaarsen, een smeltpunt van plus/minus 45 graden Celsius. Dit zorgt er dan juist voor dat de gesmolten olie die vervolgens vrij doet komen na het aansteken veilig op de huid kan worden aangebracht. Ook geeft de massagekaars een heerlijke geur vrij tijdens het branden en de olie die ontstaat is geschikt om over het gehele lichaam te gebruiken.

5x Beste massagekaarsen

Hou je van een lekkere massage, maar heb je nog niet eerder een heerlijke massagekaars gebruikt of wist je nog niet van het bestaan af? Geen nood, ze zetten hier even 5 top kaarsen op een rijtje voor je.

Kamasutra Mediterranean Almond Massagekaars

De Kamasutra Mediterranean Almond Massagekaars is wel een hele speciale en heel mooi ontworpen kaarsje van Kama Sutra. Als je echt een romantische avond wilt met je partner is dit zeker een aanrader. Deze kaars verspreidt een heerlijke geur van amandel en kers, met daarnaast een kleine hint naar bergamot en kruidnagel. Het is de bedoeling dat je de kaars laat branden tot de olie is gesmolten. Dit kan in zijn geheel een twintig minuten duren. Is de olie gesmolten? Dan kun je de warme olie uitschenken over je partner en de sensuele massage kan beginnen. De ​Kamasutra Mediterranean Almond Massagekaars staat garant voor intens massage plezier. Tevens krijg je een mooie zijdeachtige huid ervan, dus nog een mooie bijkomstigheid.

Massagekaars Vanilla Fetish/Desire 30ML

Een kleine variant maar daarom niks minder. Dit betreft een massagekaars van Shunga en heeft een brandtijd van 7 uren. Deze kaars is verkrijgbaar in verschillende geuren en de olie die vrijkomt heeft een verzachtende maar ook een verzorgende werking. Na het aansteken van de kaars is moet de kaars 20 minuten branden om de olie vrij te laten komen en vervolgens blaas je de kaars uit. En dan is de super Massagekaars ​Vanilla perfect voor een avondje thuis.

Kissable Oil Massage Kaars – Watermeloen

Dit is echt een luxe product van Earthly Body! De olie is makkelijk uit te smeren en ook nog eens lik en kusbaar! Deze massage kaars bevat huidverzorgende oliën en is helemaal vegan. Deze massagekaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende geuren en smaken. Ben je nu ook zo benieuwd hoe deze Kissable Oil Massage Kaars doet smaken?

Shunga – Massagekaars Libido & Exotische Vruchten

Dit is toch wel echt romantiek ten top: de ​Shunga – Massagekaars Libido & Exotische vruchten​. Deze kaars heeft een inhoud van 200 ML en heeft een exotische vruchtengeur. De kaars moet ook 20 minuten branden eer de olie vrij doet komen. Met deze kaars zul je dan ook echt de ultieme sensuele massage kunnen ervaren. De ervaring zegt ook dat de kaars lust opwekkend doet werken dus een extra reden om snel te proberen.

Kissable Oil Massage Kaars – Aardbei

Ook dit is een heel gewild product, de eetbare vegan massagekaars in de smaak aardbei.

Deze kaars is ook een luxe product van Earthly Body! De Kissable Oil Massage Kaars​ is een vegan product en verkrijgbaar in verschillende geuren en smaken. Ook hier geldt: kaars aansteken, 20 minuten laten branden en vervolgens is de olie gebruiksklaar voor een heerlijke massage.

Meest gestelde vragen:

Hoe gebruik ik een massagekaars?

Gemiddeld moet een kaars 20 minuten branden eer de olie volledig is gesmolten en klaar is om te gebruiken. Als dan de olie genoeg is gesmolten doof je de kaars en wacht je nog een minuut ongeveer tot de olie iets verder is afgekoeld. Hierna is de temperatuur van de olie ongeveer gelijk aan je eigen lichaamstemperatuur wat een aangenaam gevoel is. Tip: test voor het aanbrengen op de huid altijd even met je vinger of pols of de temperatuur alsnog niet te hoog is!

Waarom zou ik een massagekaars gebruiken?

Als je een massagekaars gebruikt zorgt dit voor een andere beleving van erotiek en romantiek. Het is een uiterst goede manier om een goed voorspel mee te beginnen. Het is iets wat direct sfeer doet brengen en de verleiding zal dan te groot worden om er vervolgens niks mee te doen. De olie die vrij komt zal gelijk warm aanvoelen dit in tegenstelling tot normale massage olie. Het is dus een perfecte manier om nog beter in de stemming te komen.

Hoe werkt een massagekaars precies?

De massage olie die vrijkomt is in principe te gebruiken over het gehele lichaam, met uitzondering van de intieme delen. Afhankelijk van de geur die toegevoegd is aan de kaars wekt dit een bepaalde stemming op: een romantische, sensuele of een lust opwekkende stemming. Ze zijn ook heel goed te gebruiken bij een rug massage, beenmassage of buik- en borst massage. De olie zal niet warmer zijn dan 35 graden en daardoor dus ook niet brandend aanvoelen. Al met al genoeg redenen om snel te ervaren wat een massagekaars voor U kan betekenen!

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...