beste electrosex

5 Beste borstpompen

Bij een borstpomp zullen de meesten onder ons denken aan een apparaatje wat moeders gebruiken om melk af te kolven voor hun baby. Maar hier hebben we het over een andere variant van een borstpomp en wel een die ons seksleven een stukje aangenamer kan maken.

5x Beste borstpompen

Hoe zou het zijn als jij je borsten tijdelijk een stuk groter kon maken? Worden mijn borsten extra gevoelig door het gebruik van een borstpomp? Vragen waarop je hier antwoord gaat krijgen en ook laten we gelijk de 5 beste borstpompen voorbij komen.

Dubbele Borstenpomp Met Knijpbal – Medium

De Dubbele Borstenpomp met knijpbal is een borstpomp inclusief handpomp die zorgt voor gevoelige en grotere borsten. Het is de bedoeling dat je de cups plaatst over je borsten en ze dan  vacuüm laat zuigen. Als je verder gaat pompen zul je ook zien dat je borsten verder opzwellen en na het pompen zullen zowel je tepels als borsten niet alleen gevoeliger, maar ook groter zijn. De cups van de pomp zijn voorzien van een van een kleine handpomp met een ontluchtingsventiel. En met slechts een druk op de knop kun je ook het vacuüm weer doen opheffen. Deze Dubbele Borstenpomp Met Knijpbal – Medium​ is te gebruiken tot een c cup en gemaakt van siliconen.

Borstenpomp Premium

Hier gaat het om een borstenpomp van SAIZ. Wil jij gaan voor grotere borsten? Dan is deze ​Borstenpomp Premium​ de oplossing. Hij bestaat uit twee transparante cups bevestigd aan een grippomp. Je moet de cups plaatsen op je borsten maar de randen moeten dan wel goed aansluiten op je lichaam. Als je dat gedaan hebt dan ga de pomp gebruiken om zo een vacuüm in de cups te creëren. Zo zorg je er voor dat je de bloedtoevoer naar je borsten wordt verhoogt en hierdoor zullen ze gevoeliger en groter worden. Het ontluchtingsventiel gebruik je om daarna het vacuüm weer makkelijk op te heffen. Voor een hygiënisch gebruik maak je de cups achteraf schoon met een toycleaner of een milde zeep.

Breast Cupping System

De Breast Cupping Systeem is een borstenpomp welke uitermate geschikt is om te gaan experimenteren met verhoogde gevoeligheid en vergroting van je borsten. Dit kun je alleen doen maar desgewenst natuurlijk ook met een partner. De pomp heeft twee grote cups die voorzien zijn van een rubberen ring rondom de basis. Hiermee ben je ook gelijk verzekerd van genoeg stevigheid. Nodigt deze ​Breast Cupping System​ jou ook uit tot experimenteren?

Enkele Borstenpomp Met Vingergrip – Medium

Heel snel en eenvoudig heb je nu een maatje meer borsten! De Enkele Borstenpomp met Vingergrip is eenvoudig te bedienen met de grippomp en al slechts na enkele malen pompen zul je merken dat je borst voller, groter en gevoeliger is geworden. Is de druk je toch nog teveel? Dan kun je de druk ook snel weer laten afnemen met het ontluchtingsventiel. Met lauwwarm water en een toycleaner is deze pomp ook eenvoudig om schoon te maken. Door zijn eenvoudigheid vinden wij de ​Enkele Borstenpomp Met Vingergrip – Medium​ het benoemen waard.

Breast Suck-Hers Vibrerende Borstpompen

Deze pomp is handsfree te gebruiken! Hoe handig is dat? De ​Breast Suck-Hers​ geven overweldigende stimulatie van de tepels door middel van vibraties. Met maar een druk op de knop zet je vibrerende bullet aan en tevens zuigen ze zich heel eenvoudig vast aan de borsten. Deze pompen zijn dan ook helemaal perfect om een sensueel gevoel te creëren. Na gebruik dien je de bullets te verwijderen en de pompen kun je reinigen met lauw water en een eventuele toy cleaner.

Meest gestelde vragen:

Wat is een borstpomp nu precies?

Het is een speciale vacuümpomp waarmee jouw borsten vacuüm worden gezogen. Het effect hiervan is dat ze in grootte iets zullen toenemen. Maar dat niet alleen want door het vacuüm zuigen gaat er meer bloed naar het weefsel in je borsten waardoor ze niet alleen groter maar ook een stuk gevoeliger worden. Dit is natuurlijk slechts tijdelijk. Wil je een langdurig effect? Dan zul je de pomp met regelmaat moeten gebruiken.

Hoe gebruik ik een borstpomp:

Met de cups van de pomp moet je je borsten zo goed mogelijk bedekken. Heel belangrijk is dat je rustig begint, met gelijk krachtig pompen kun je namelijk borstweefsel beschadigen! Als je resultaat zien en je bent tevreden stop dan ook gelijk met pompen. Zodra je pijn en/of een paarse kleur ervaart direct stoppen. Als je klaar bent en je laat te snel de lucht eruit kan er ook ongemak of letsel optreden. Doe dit dus ook heel voorzichtig!

Voor wie is een borstpomp geschikt?

Deze pomp is ideaal voor dames die hun maatje graag tijdelijk wat groter willen zien. Maar het is ook een populair speeltje in het BDSM circuit. Dit omdat het pompen op den duur pijn kan veroorzaken en op die manier kan een dom haar pijnigen en macht uitoefenen. Ben jij de sub in dit gebeuren? Spreek dan van te voren heel duidelijk samen een stop signaal af voor als de pijn en de opgebouwde druk teveel is geworden.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...