5 Beste Borst en tepel toys

Tijdens onze seksuele beleving worden de tepels zowel bij een man als bij een vrouw vaak over geslagen. Erg jammer want wist je dat ze wel 800 zenuwuiteinden hebben en daardoor erg gevoelig zijn? Bij het stimuleren van de tepels komt er het hormoon oxytocine vrij (ook wel een knuffel hormoon genoemd) en dit zorgt weer voor het samentrekken van je vagina. Ook doet het stress en angstgevoelens verminderen.

5 x Beste Borst en tepel toys

Een orgasme ontstaat in de hersenen, waardoor het via de tepels dus ook mogelijk is. We noemen dit dan een tepel orgasme of een nipplegasm. Dit is dan voor zowel mannen als vrouwen! Alle reden dus om hier eens wat extra aandacht aan te besteden.

Metalen tepelklemmen met ring

Ben jij er klaar voor om je grenzen ook eens te verleggen met ​deze metalen tepelklemmen Deze klemmen zorgen voor een knijpende, trekkende sensatie op de tepels. Je kunt de schroefjes zelf heel makkelijk losser of vaster  draaien waardoor jij zelf kunt bepalen hoeveel druk je op de tepels wilt en kunt hebben. Heb je behoefte aan net iets meer? Dan kun je altijd nog een paar extra gewichtjes of kettingen aan de ringen vastmaken. Deze klemmen zijn uitermate geschikt voor beginners doordat je ze zelf kunt instellen. Ze komen in een mooie zilver kleur en gemaakt van ijzer/pvc met een lengte van 9,5 cm.

Klassieke tepelklemmen met ketting

Deze klassieke tepelklemmen zijn toch wel gemaakt voor tepels die vragen om dat beetje meer! Het zijn sterke klemmen​​ die veel knelling op de tepels geven en voorzien van een metalen ketting. Het koude materiaal zal je lijf enorm doen prikkelen maar de vraag is: ben jij er klaar voor? Ze hebben een lengte van 44 cm en geven je de ultieme tepel stimulatie.

Lange tepelklemmen met ketting

De lange tepelklemmen zijn extra lange tepelklemmen en wel 52cm. De klemmen hebben een lang uiteinde en zijn voorzien van anti slip kapjes die voor een extra sensatie in jouw slaapkamer kunnen zorgen. De langere ketting nodigt juist uit om zachtjes aan de klemmen te trekken en zorgt hierdoor voor extra sensatie. ​Deze extra lange klemmen​ geven een intense knelling, dus hier moet je wel op voorbereid zijn.

Pincet tepelklemmen met ketting

Deze pincet tepelklemmen zijn werkelijk geschikt voor iedere gebruiker en verschijnen in een zeer elegant design. Ze hebben een lengte van 46 cm. Ze zijn sterk maar toch ook eenvoudig in het gebruik en aan ieders wensen snel aan te passen. Laat het zorgen voor meer sensatie en nodig je partner uit om zachtjes aan deze heerlijke klemmen te trekken ​Deze pincet tepelklemmen​ zijn gemaakt van pvc/staal en eenvoudig te reinigen.

Siliconen halsband met ketting en tepelklemmen

Is een simpel tepelklemmetje voor jou niet voldoende? Dan hebben we hier een variant door diegenen onder ons die een avondje met een wat ruigere twist wel zien zitten. ​Deze halsband is gemaakt van siliconen waardoor het dragen ervan zacht en aangenaam zal voelen. De metalen ketting doet de tepelklemmen verbinden met de halsband en naar gelang je behoefte kan je partner dan hard of zachtjes trekken voor die extra sensatie. Ook deze klemmen kun je zelf verstellen zodat je ook hier zelf kunt bepalen hoeveel druk je op je tepels wilt hebben. De lengte van de ketting met tepelklem is 48 cm en de lengte van de ketting met clip is 85 cm.

Meest gestelde vragen:

Hoeveel soorten tepelklemmen bestaan er?

Daar is geen antwoord op voorhanden helaas. Maar er zijn vele modellen waaruit je een keus kunt maken. Het ligt er ook aan of je een beginner bent of iets meer gevorderd . De metalen tepelklemmen met ring zijn bijvoorbeeld heel geschikt voor een beginner. Heb je iets meer ervaring in de BDSM dan kun je denken aan een Clover Clamp. Deze zijn vaak van onderen smal en bovenaan wat boller. Daarna kun je denken aan Y modellen. Deze zijn ideaal door die mensen die ervaring op willen doen in de BDSM.

Waar moet ik op letten als ik een tepelklem wil aanschaffen?

Het is belangrijk dat je voor jezelf goed op een rijtje hebt waarvoor je de klem wilt gaan gebruiken en wat voor model je aan zou spreken. Als je dat weet kun je verder gaan kijken naar de eigenschappen van diverse klemmen.

Hoe moet ik een tepelklem gebruiken?

Juist omdat de tepels gevoelig zijn is het van belang om te weten hoe ze te gebruiken.. Hij zal beter blijven zitten als je hem doet plaatsen op een natte huis, plus dat de tepels stijf moeten zijn! Als test kun je het tussen je vingers proberen, dan kun je zien hoe het werkt en voel je hoe het zal aanvoelen. Bij het plaatsen ervan let erop dat je ze niet te dicht bij het einde van een tepel plaatst. Tevens bij het plaatsen dien je een klein beetje te trekken aan de tepel en hem dan naar voren te plaatsen. Eenmaal op zijn plek kan het experimenteren beginnen, dat kan zijn alleen maar uiteraard ook met een partner.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...