Enkel boeien

5x Beste enkel boeien

Als je op zoek bent naar wat meer spanning binnen je rollenspel of seksleven, dan kan dit je vast en zeker helpen, de 5 beste enkel boeien. Laat jij je daarom ook eens inspireren zodat je al snel weet wat de mogelijkheden zijn. Met de beste enkel boeien kun jij de ander eens even goed aanpakken, laat eens merken dat jij de baas bent en draai dan de rollen om. Het kan spannend zijn en ook nieuw, pak het daarom samen aan en kies de beste enkel boeien voor jullie rollenspel.

Lijst met 5 beste enkel boeien

Het is goed dat je je laat inspireren door onze lijst met 5 beste enkel boeien. Hierdoor kun je namelijk nagaan wat jij zou willen doen tijdens je rollenspel. Verras je partner maar eens, en laat je eens van de andere kant zien. Het kan erg inspirerend werken als je met de enkel boeien aan de slag gaat tijdens je rollenspel.

Set enkelboeien en meer

Dit is een hele leuke bondageset die je vast en zeker wilt proberen. Met natuurlijk enkel boeien, maar ook handboeien en nog een hogtie. Dit kan allemaal op de door jou gewenste manier gebruikt worden. Het zijn verstelbare boeien, alles in de kleur zwart en met clip sluitingen. Wie ga jij eens even aangenaam verrassen? Het kan wel eens erg spannend worden als je samen een rollenspel gaat houden een dezer dagen…

Premium leren enkel boeien

Je bent op zoek naar wat meer spanning tijdens het rollenspel? Deze premium leren enkel boeien gaan je daarbij helpen. Ze bevatten ene eigen ontworpen gesp, je hebt de optie om een slot te bevestigen, bevat 3 lagen leer en is aanwezig in de kleur zwart. Een mooie aanvulling als je samen wat nieuws wilt doen tijdens het rollenspel. Leer elkaar op deze manier nog beter kennen en zorg dat het eens erg spannend gaat worden samen.

Fetish enkel boeien

Het rollenspel gaat nieuw leven krijgen als jij voor de fetish enkel boeien gaat. Tijd om eens lekker te genieten samen en dat gaat met dit item zeker lukken. Wie gaat wie in de boeien slaan? Het is een moment om dat eens te ervaren samen, de boeien zijn erg duurzaam, van stevig kunstleer, gevoerd met schuim en verstelbaar. Ze worden geleverd met clip sluitingen en zijn zwart van kleur. Tijd om samen te genieten en het rollenspel eens te starten, wissel de rollen ook eens om, hoe ervaar je dat?

Enkelboeien met slot

Dat klinkt nog eens spannend, enkel boeien met slot! Het fijne is dat deze ook dubbel gevoerd zijn en daardoor kun je ze ook langdurig dragen. Als je van plan bent de ander echt even een hete sessie te geven dan is dit het item wat je nodig hebt. Bereid je alvast voor op het rollenspel en ga aan de slag met de enkel boeien, je gaat het samen helemaal maken tijdens het rollenspel.

Humbler met enkelboeien

Weet je al wat er mogelijk is met deze Humbler met enkelboeien? Ga het maar eens ontdekken want het is een uniek model. Het is een verstelbare stretcher, inclusief enkelboeien die verstelbaar zijn. Het is ook nog eens een vergrendelbare gesp en geleverd in de kleur zwart. Begint het bij jou al te kriebelen om het rollenspel te beginnen? Tijd om dan dit item uit te kiezen en het dan samen te ervaren.

Meest Gestelde vragen

Waarvoor worden enkel boeien gebruikt en door wie?

Zowel mannen als vrouwen kunnen de enkel boeien gebruiken en dan wordt dat met name gebruikt voor bondagespel. Als je bijvoorbeeld van BDSM houdt, dan is dit echt iets wat je toe moet voegen aan je attributen. De reden dat de enkel boeien worden gebruikt is omdat ze je bewegingsvrijheid beperken. Je sluit ze namelijk met een gesp of met klittenbandsluiting. De ander kan dan wat minder en daardoor kun jij de baas zijn, overheersen.

Welke enkel boeien zijn er?

Enkel boeien heb je in verschillende soorten en maten en dan kun je ook nog verder kijken. Je hebt ze bijvoorbeeld in verschillende materialen, je kunt hierbij denken aan leer, wat erg duurzaam is. Ze moeten natuurlijk sterk zijn en ook tegen een stootje kunnen. Het kan ook zijn dat de binnenkant van de boeien gevoerd is, waardoor ze zachter aanvoelen. Een ander verschil kan hem zitten in de sluiting, klittenband of een gesp. Het is daarom maar net waar je van houdt welke keuze je gaat maken.

Hoe gebruik je enkel boeien?

Zoals de naam al doet vermoeden gebruik je de enkel boeien om bij de ander om de enkels te bevestigen. De ander kan hierdoor niet lopen en je beperkt hem of haar dus in de bewegingen. Dit kan een leuk item zijn tijdens het rollenspel en draai de rollen ook maar eens een keer om. Je zal merken dat het meer spanning geeft en zo kun jij elkaar ook uitdagen tot nieuw spel. Leer elkaar nog beter kennen en verleg samen de grenzen.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...