beste verstelbare boeien

5x Beste verstelbare boeien

Spanning in het rollenspel nodig? Dan hebben wij de oplossing voor jou, namelijk de 5 beste verstelbare boeien. Het kan wel eens spannend zijn als de ander niet zoveel kan en jij je gang kunt gaan. Hoe zou jij de ander willen verwennen als hij of zij in de boeien zit? Denk daar maar eens over na in de tijd dat je alles over de beste verstelbare boeien te weten komt.

Lijst met 5 beste verstelbare boeien

Het is interessant om te weten welke verstelbare boeien voor jou verrassend kunnen zijn binnen het rollenspel. Daarom hebben wij voor jou een top 5 gemaakt waardoor je je eens kunt laten inspireren. Een goede keuze, dus even de tijd voor nemen en dan je eigen boeien kiezen.

Handboeien fifty shades of grey

Ga eens samen aan de slag tijdens het rollenspel met de handboeien fifty shades of grey. Wie kan ze bij de ander om doen en wie gaat onderdanig zijn? Een spannend moment en tijdens het rollenspel is het ook uitermate spannend en leuk om eens af te wisselen. Ga eens kijken hoe jij je voelt als je niet veel meer kan, wat zou de ander met jou van plan zijn? Een leuke zacht fluwelen uitvoering, satijn aan de buitenkant en zilver van kleur.

Bed bondage set

Ga jij de ander eens verleiden met dit bed bondage setje. Je zal merken dat het rollenspel in bed ineens een heel andere wending kan krijgen. Je gaat er vast en zeker naar uitkijken en de ander ook, want je kunt de rollen voortdurend omwisselen! Het is een leuke 7-delige set, met een leren blinddoek, een klittenbandsluiting en alles in de kleur zwart. Fantaseer er alvast op los en dan ga je het samen erg spannend maken in bed en daarbuiten!

Bondageset polsen

Als je op zoek bent naar leuke verstelbare boeien, dan hebben wij de bondageset polsen voor je. In deze set heeft alles karabijnhaken sluitingen en klittenbandsluitingen. Alles wordt geleverd in de kleur zwart en is gemaakt van nylon, klittenband en neopreen. Deze set is echt geschikt voor beginners. Daarom raden wij deze ook echt aan als je er kennis mee op wilt doen. Rustig aan proberen en nagaan hoe je hert samen ervaart tijdens het rollenspel.

Boeienset handen en voeten

Tijdens het rollenspel kan het wel eens spannend zijn om de ander vast te binden. Hoe zou jij het vinden om dan met de boeienset voor de handen en voeten aan de slag te gaan? De kans is groot dat de ander het even wennen vindt, want die kan niet veel meer. Maar dat is nou juist ook het leuke er aan, jij kunt de ander eens goed verwennen en dan laten genieten. Een moment waar je samen naar uit gaat kijken, en wissel dan de rollen maar eens om…

Boeienset voor handen en bovenbenen

Is het rollenspel nog erg spannend bij jullie of ben je toe aan wat meer spanning en opwinding? Je zou dan eens de boeienset voor handen en bovenbenen kunnen proberen. Het gaat er voor zorgen dat de ander wordt beperkt qua bewegingen en dat is nou juist de bedoeling! Een ideale set voor beginners om kennis te maken met de verstelbare boeien die er zijn. Het is een zachte uitvoering en eenvoudig in het gebruik. De sluitingen zijn van klittenband en alles wordt geleverd in de kleur zwart.

Meest Gestelde vragen

Wat kun je met de verstelbare boeien doen?

Zowel mannen als vrouwen kunnen de verstelbare boeien gebruiken en dat doen veel koppels maar al te graag. Het is daarom goed om eens te kijken wat je ermee kunt doen. Je kunt met de verstelbare boeien namelijk een of meerdere lichaamsdelen vastzetten. Je hebt bijvoorbeeld boeien voor je enkels, maar ook voor je handen of voor je bovenbenen. Goed om te kijken wat jou interesse wekt en dan kun jij daar een bijpassend product voor kiezen. Zorg dat je samen weet wat je wil en dan kun je ook tijdens een rollenspel je grenzen verleggen.

Welke verstelbare boeien zijn geschikt voor mij?

Je hebt veel soorten verstelbare boeien en daarom is het goed om te weten wat de opties zijn. Je hebt bijvoorbeeld speciale modellen voor beginners. Je hebt ze die gemaakt zijn van leer, maar ook van kunststof of metaal. Sommige boeien zijn aan de binnenkant gevoerd of juist niet. Maar je hebt ook verstelbare boeien die echt geschikt zijn voor gevorderden. Tijdens een BDSM sessie worden ze vaak gebruikt tijdens een rollenspel en daar kun jij dus ook naar op zoek zijn als je daar van houdt.

Verstelbare boeien of een bondage set?

Als je je al hebt verdiept in de mogelijkheden, dan weet je dat er verstelbare boeien los te koop zijn, maar dat ze ook onderdeel kunnen zijn van een bondage set. Het is dus maar net waar dat jij naar op zoek bent. Vergelijk de producten met elkaar en dan kom je er vanzelf achter wat jou aanspreekt en wat het dus gaat worden. Je kunt namelijk ook allerlei losse verstelbare boeien kopen en die gebruiken tijdens jullie rollenspel.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...