Hang boeien

5x Beste hang boeien

Misschien heb je wel eens van de beste hang boeien gehoord. Het is goed dat je je er in gaat verdiepen want dit kan je seksleven echt ten goede komen. Het is leuk om de ander de baas te zijn en uit te dagen. Daarom kunnen onze tips van de 5 beste hang boeien je wel eens helpen. Het is ook spannend om de ander de baas te zijn en draai de rollen ook maar eens om. Je zal er vast en zeker naar uitkijken om de hang boeien tijdens je rollenspel te gebruiken.

Lijst met 5 beste hang boeien

Er bestaan een groot aantal soorten hang boeien. Maar om jou er verder in te helpen hebben wij een top 5 van beste hang boeien voor je op een rijtje gezet. Laat je daar maar eens door inspireren en dan kun je een keuze maken welke hang boeien er bij jullie als koppel passen.

Zwarte deur hanger boeien

Met deze zwarte deur hanger boeien ga jij het rollenspel eens wat nieuw leven inblazen. Het gaat nou echt erotische speelplek worden voor jullie samen en deze boeien zitten comfortabel. Ideaal dus om te gebruiken want ze zijn ook zacht. Daarnaast kun jij deze bevestigen aan de deur en zijn ze zwart van kleur. Een mooi moment om naar uit te kijken en alvast te bedenken welke rol je aan gaat nemen als jij de boeien gaat gebruiken.

Lederen hang boeien

Met deze lederen hang boeien gaat er een nieuwe wereld voor jullie rollenspel open. Misschien wil je wel eens de baas zijn over je partner in de slaapkamer en dat gaat hiermee dan zeker goedkomen! Deze boeien bevatten een zachte fleece voering, zijn zwart van kleur en nodigen direct uit om ze te gebruiken. Het zal spannend zijn en dat is toch ook waar je naar op zoek bent?

Command suspension cuff set

Tijd om de stoute schoenen aan te trekken en wat nieuws in te brengen binnen jullie rollenspel, namelijk de command suspension cuff set. Daar ga je samen echt van genieten. Het vooral van dit item is dat je deze overal aan vast kunt maken. Er zijn handvatten aanwezig en ze zijn goed verstelbaar. Het is gemaakt van duurzaam materiaal en wordt geleverd in de kleur zwart.

Command bondage deurboeien

Spannend gaat het zeker worden met deze command bondage deurboeien. Weet jij al hoever je wilt gaan? Het zijn hang boeien van top kwaliteit en ze bevatten brede banden, ze worden geleverd inclusief clips en ring. Als je een veel eisende gebruiker bent dan is dit precies wat je zoekt. Interessante en spannende zwarte hang boeien waar jij samen een heerlijke avond mee gaat beleven. Bedenk alvast hoe je het rollenspel vorm gaat geven…  

Universele boeien

Dit zijn nog eens interessante universele boeien, daar ga je je partner echt goed mee aan kunnen! Gemaakt van premium leder, eenvoudig te gebruiken voor zowel je enkels als polsen. Geleverd met metalen clips en in de kleur zwart. Durf jij eens wat nieuws in te brengen binnen de relatie of het rollenspel? Een goede keuze om dan voor deze hang boeien te gaan want daar ga je het samen erg spannend mee hebben!

Meest Gestelde vragen

Wat zijn hang boeien en voor wie zijn ze bedoeld?

Als je het hebt over hang boeien dan gaat het over een soort boeien die je kunt gebruiken zodat je boven de vloer komt te hangen, vandaar ook de naam hang boeien. Je kunt deze boeien weer vastmaken aan een deur, of aan het plafond of aan een muur. Meestal worden deze items ingezet bij bondagespel, hierbij kunnen dan de handen en de voeten van je partner worden vastgebonden. Als je er van houdt dan kun jij dat ook eens overwegen om te proberen. Ze zijn zowel voor mannen als vrouwen geschikt, met name als je van BDSM houdt.

Welke modellen hang boeien zijn er?

Je hebt veel soorten en maten hang boeien, daarbij kun je denken aan deur hang boeien, die moet je dus aan de deur hangen. Zo kun je dan de polsen van je partner vastbinden. Maar je hebt ook hangboeien met een haak en dat zijn dan ook polsboeien en die kun je dan vastmaken aan een deur. Boeien met een zuignap bestaan ook en die kun je dan vastmaken aan een gladder oppervlak. Ook dat kan erg spannend zijn.

Hoe kun je de hang boeien het beste gebruiken?

Vaak kun je bij de hang boeien gebruik maken van de klittenbandsluiting. Hierdoor kun je de handen van een ander eenvoudig vastmaken en ook weer losmaken. Er zijn soms ook modellen waarbij je een slotje kunt gebruiken maar het is maar net van welke spanning jullie beide houden. Verleg je grenzen beide maar eens en ervaar dan maar wat de mogelijkheden zijn met deze hang boeien voor jullie samen. Er zal een nieuwe wereld open gaan want dit is een mooie spannende ervaring.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...