5 Beste Spellen met Erotische Opdrachten

Hoe leuk is dit? Nee, deze avond spelen we eens geen mens erger je niet of een kaartspel! We gaan iets anders spelen en wel een leuk spannend erotisch getint spelletje! Deze spellen hebben een erotisch karakter en zijn ontworpen om je seksleven nieuw leven in te blazen. De erotische spellen bevatten namelijk opdrachten die je samen met je partner kunt gaan uitvoeren.

5x Beste Spellen met Erotische Opdrachten

Deze spellen zijn verkrijgbaar in de vorm van een kaart of bordspel of een opdracht op een briefje in een hartbox! Hoe spannend zou zit kunnen zijn? Om je een beter idee te geven over het aanbod in deze spellen hebben we de 5 beste weer op een rij gezet. Doe er je voordeel mee!

Hart vol Erotiek Mini Spel – Spannende Opdrachten

Zijn jullie toe aan een speelse verleiding of een erotische uitdaging? Dan is dit Hart vol Erotiek Mini Spel​ van het merk Tease & Please een leuk item om mee te beginnen. Het is​ een spannend spel met maar liefst 21 opdrachten voor jullie samen om uit te voeren. Op een leuke speelse manier zal dit spel de intimiteit binnen je relatie zeker kunnen verhogen. Met een pincet neem jij of je partner een rolletje uit het hart en wat er daarna dient te gebeuren staat beschreven op het papiertje. Durven jullie dit spel met alleen maar winnaars samen eens te spelen?

Hart vol Erotiek – Spannende Opdrachten

Dit spel is ook van het merk Tease & Please en een iets uitgebreidere versie dan het mini hart. Aan het spel zit geen tijdslimiet en er zijn opdrachten bij die je gelijk kunt uitvoeren terwijl andere opdrachten juist op een later moment voor een super samenzijn kunnen gaan zorgen. Wat zou er staan te gebeuren als je partner met het pincet een van de rolletjes uit het Hart vol Erotiek​ gaat nemen? Misschien moet je wel je heimelijke erotische wens gaan vertellen of zonder handen een kledingstuk uitdoen bij je partner. Let the game begin!

Sex Roulette – Naughty Play

Naughty en seks, wie houdt daar nu niet van? We zien hier een erotisch bordspel van het merk Tease & Please. Een super leuk spel om te gebruiken als zijnde voorspel voor een hete avond. Het spel Sex Roulette – Naughty Play​​ heeft in totaal 24 spannende uitdagingen om nog meer ervaring in de slaapkamer op te kunnen doen. Uiteraard is dit erotische klassieke bordspel zeer geschikt voor koppels om samen te spelen. Wie speelt er nu niet liever met zijn twee?

Ultiem Verlangen – Plezier Onderweg

Dit spel inclusief Reistas, Spelbord, Frisbee, Sjaal, Blinddoek, Dobbelstenen, 2 pionnen en 4 stukken met vragen en opdrachten neemt jou mee  op een seksuele ontdekkingsreis vol spannende momenten. Ultiem Verlangen – Plezier Onderweg is het erotische reisspel voor twee van het merk Tease & Please. Het spel is tevens heel vrouwvriendelijk en de vragen en opdrachten hier gaan net een stapje verder dan die van een ander regulier spelletje. Zou jij graag antwoord willen op al je ultieme prikkelende vragen? Speel dan dit spel samen met je partner en en geniet van deze ontdekkingsreis die vol zal zitten met spannende momenten.

Truth or Dare Erotic Party Edition NL

Voor dit spelletje is wel een beetje lef nodig! Truth or Dare Erotic Party Edition Nl​​ is van het merk Tease & Please en bevat 69 vragen waar alleen de waarheid telt! Het spel bestaat uit 69 pikante vragen en 69 uitdagende opdrachten. Het spel Truth or dare is bedoeld voor drie of meer spelers. Dit uiterst pikante spel staat zeker garant voor hilariteit en openhartigheid. Een spel waarbij alles mag maar waar zeker niks moet! Wie o wie durft dan samen deze uitdaging aan te gaan?

Meest gestelde vragen

Voor wie zijn de spellen met erotische opdrachten geschikt?

De spellen met erotische opdrachten zijn uitermate geschikt voor stellen die op zoek zijn naar wat afwisseling in de slaapkamer. Misschien dat je even een drempel over moet, maar eenmaal uit je comfortzone gaat dat een stuk makkelijker. Een opdracht kan geschikt zijn om eens iets te doen wat je nog niet eerder hebt gedaan, iets wat je normaliter ook niet zo snel zou doen. Maar door het in een spelvorm te spelen maakt het dat juist makkelijker om het op dat moment wel te willen doen.

Zijn er verschillende soorten erotische opdrachten?

Er zijn spellen in de vorm van een bordspel, kaartspel of opdrachten die opgerold zitten in een hartvormige box en die je er uit kunt halen. Normaliter bestaan de spellen uit opdrachten maar kunnen zeker ook vragen bevatten. De diverse bord en kaartspellen kun je zo vaak gebruiken als je maar wilt. Ook kun je kiezen uit verschillende thema’s zoals kinky of misschien wel kamasutra standjes.

Moet ik een erotische opdracht op een bepaalde manier uitvoeren?

Dit is iets wat per spel zal verschillen. Deze erotische spellen hebben allemaal hetzelfde principe. Ieder spel heeft verschillende opdrachten/ vragen waarbij je om de beurt een opdracht uit voert of een vraag beantwoord. Al met al zijn ieder van deze spellen een leuk item om je huidige seksleven nieuw leven in te blazen.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...