4 Beste Seks Dobbelstenen

De seks dobbelstenen uit deze categorie hebben veelal een vierkante kubusvorm net zoals de normale dobbelstenen die wij kennen. Alleen hebben erotische dobbelstenen een andere opdruk dan de stenen die we bij onze reguliere spelletjes gebruiken. Erotische dobbelstenen hebben in plaats van stippen, seksueel getinte plaatjes en teksten als opdruk. Ze hebben wel dezelfde werking als de normale dobbelsteen. Eenmaal de dobbelstenen gegooid dan telt het bovenste vlak van de dobbelsteen.

4x Beste Seks Dobbelstenen

De meeste seks dobbelstenen hebben een lage prijs in aanschaf en dat maakt ze ook laagdrempelig om te kopen. Ze zijn voor een kleine prijs heel geschikt voor langdurig speelplezier. Wel buiten bereik van kinderen houden gezien de erotische aard van de dobbelstenen. De leukste seks dobbelstenen zetten wij voor je op een rijtje, waar begin jij de zwoele avond mee?

Seksdobbelstenen incl. 5 euro kortingscode

De seksdobbelstenen zijn een leuke set van twee dobbelstenen van het merk EasyToys Online Only en perfect voor koppels die geregeld wat stoute gedachtes hebben. Even geen inspiratie? Throw the dice zoals ze in Vegas zouden roepen! Laat de seks dobbelstenen voor jullie bepalen wat het volgende standje gaat worden. Met deze dobbelstenen is het nooit zeker in wat voor positie je terecht gaat komen en dat maakt het extra spannend. Met deze sex dobbelstenen krijg je ook nog eens een kortingscode van 5 euro voor jouw volgende bestelling. Als dat niet genieten word!

Erotische Dobbelsteen met 12 Standjes

E Erotische Dobbelsteen met 12 standjes is een twaalfzijdige dobbelsteen van het merk You2Toys. Het kan weleens een keer gebeuren dat koppels iets anders willen en het gewoon niet eens kunnen worden. Als je dan deze Erotische Dobbelsteen met 12 Standjes in je nachtkastje hebt liggen kun je de steen voor je laten beslissen. Is dat niet een aangename afwisseling? Op iedere zijde van de dobbelsteen staat een koppel afgebeeld, iedere keer in een ander standje. Durf je de steen eens op te gooien?

Liefdes dobbelstenen en deurhanger Kama Sutra

Zoveel plezier voor zo weinig geld!  Deze 2 Kama Sutra Love Dice zijn van het merk Tease​ & Please en zelfs de verpakking heeft hier een rol. Zonder de dobbelstenen wordt het namelijk een leuke deurhanger die ongenode gasten/gluurders buiten de deur doet houden. De love dice bestaan dus uit twee dobbelstenen waarvan een met zes spannende suggesties waar het liefdesspel mag plaatsvinden. De andere love dice geeft zes zeer prikkelende Kamasutra standjes weer die kunnen zorgen voor veel variatie in je seksleven. Hangt dit bordje dan binnenkort bij jullie aan de deur?

Voorspel Dobbelstenen

Deze voorspel dobbelstenen​​ zijn van het merk EasyToys Online Only en ook weer een leuke gadget voor de liefhebbers van leuke adult speeltjes in de slaapkamer. Er is een dobbelsteen die de acties weer geeft, zoals bijvoorbeeld lick of kiss. De andere dobbelsteen geeft dan vervolgens het plekje aan waar dit mag gebeuren, zoals bijvoorbeeld de tepel, de borsten of de nek. En dat ook nog eens in een glow in the dark versie! Dus lamp uit en spelen maar. Ook hier weer veel plezier voor weinig centjes! Wie gaat deze stenen als eerste gooien?

Meest gestelde vragen

Wat kan ik precies met de erotische dobbelstenen?

Seks dobbelstenen kunnen gebruikt worden tijdens het voorspel of er vlak na. Behalve dat ze van pas komen tijdens het vrijen, zijn ze ook geschikt om te gebruiken als spannend tijdverdrijf. Wellicht willen jullie een beetje spanning toevoegen in jullie seksleven of voor het eerst eens experimenteren met een adult speeltje. Dan is een erotische dobbelsteen zeker geen verkeerde keus en ook nog eens goedkoop.

Zijn er verschillende modellen erotische dobbelstenen?

Er zijn dobbelstenen met standjes en dobbelstenen met erotische opdrachten. De standjes dobbelsteen geeft op ieder vlak een ander standje uitgebeeld. Wanneer de dobbelsteen is gegooid, dient het winnende standje uitgevoerd te worden door het koppel. Er is ook een dobbelsteen met 12 kanten dus nog meer speel plezier! De dobbelsteen met de erotische opdrachten bevat dus op ieder vlak opdrachtjes en komt meestal geleverd in een setje. Dan bevat de ene dobbelsteen handelingen en de andere locaties.

Kunnen de erotische dobbelstenen door iedereen gebruikt worden?

Heb je nog niet eerder erotisch gedobbeld dan kan het slim zijn om te beginnen met voorspel dobbelstenen. Zo krijgen jullie de kans om elkaars lichaam goed te leren kennen maar ook het spel erachter. Wil je dan een stapje verder gaan dan kun je kiezen voor de standjes dobbelstenen. Maar welke je ook zult kiezen, het is wel van belang om dat samen in goed onderling overleg te doen. Heb je eenmaal wat ervaring opgedaan in het erotisch dobbelen dan kun je daarna iedere dobbelsteen kiezen die maar wenst. Voeg bijvoorbeeld extra elementen toe met normale dobbelstenen, waarbij de gegooide ogen het aantal minuten aan geeft. Met seks dobbelstenen kun je van alles bedenken, laat gerust je fantasie er op los!

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...