5 Beste kegel balletjes

Nee we gaan vandaag niet kegelen, maar we gaan wel eens wat nader kijken naar de kegelballetjes die er in omloop zijn. Want waarom worden deze steeds populairder onder de vrouwen en wat kun je er nu eigenlijk mee?

5x beste kegel ballen

Kegel balletjes vallen onder de categorie vagina balletjes en zijn in de eerste instantie ontworpen om de bekkenbodemspieren te trainen. Dit worden bij de kegelballetjes ook wel Kegeloefeningen genoemd en zijn vernoemd naar de arts Dr. Kegel. De kegelballetjes hebben een koordje waardoor ze gemakkelijk te verwijderen zijn en zijn niet flexibel. Wel voelen ze zacht aan. De kegel balletjes zijn vaak iets groter als de gemiddelde vagina bal. Dit is onze top 5 van meest populaire kegelballetjes.

Easy choice Kegel Training Set, super om mee te starten

Heb je besloten om de kegelballetjes eens uit te proberen, dan is de Easy Choice Kegel Training Set een prima set om mee te beginnen. Met de set ben je namelijk direct klaar om te starten. In de set vindt je 3 kegelballetjes en een flesje glijmiddel. De balletjes hebben ieder een ander gewicht waardoor je fijn kunt oefenen. Doordat je de bekkenbodemspieren oefent krijg je niet alleen een strakkere vagina, maar ook meer controle over je blaas. Met deze set kun je dus wel een tijdje vooruit.

Kegel Tighten Up I Vaginaballetjes, zacht en soepel

Met deze balletjes train jij je bekkenbodemspieren tot het uiterste. Goed getrainde spieren kunnen er voor zorgen dat jij langer kunt genieten van de seks. Ook word het aanspannen van de vagina spieren steeds beter wat voor beiden erg prettig is tijdens de penetratie. De Kegel Tighten Up balletjes zijn gemaakt van zachte siliconen en voelen dus prettig aan. Ze zijn voorzien van een touwtje om ze makkelijk te verwijderen. Tevens zijn de balletjes uitneembaar zodat ze gemakkelijk schoon te maken zijn.

Kegel Balls Set, 6 keer oefenen

Wil je het direct goed aanpakken, ga dan voor de Kegel Balls Set met maar liefst 6 verschillende kegels. Elke kegel heeft zijn eigen gewicht. Zo is de lichtste kegel 35 gram, met opeenvolgend 60 gram, 85 gram, 100 gram, 115 gram en 130 gram. Zo heb je de mogelijkheid om te beginnen met het lichtste balletje en in je eigen tempo het gewicht en de training steeds verder op te voeren. Voor het beste resultaat kun je het beste elke dag even een kwartier tot 20 minuten trainen.

Pelvix Vagina Balletjes, voor een strakkere vagina

Wil jij graag een strakkere vagina? Dan zijn deze Pelvi Vagina balletjes echt iets voor jou. Met deze set train je moeiteloos je bekkenbodemspieren voor een strakkere vagina en een intenser gevoel tijdens de seks. De set bestaat uit drie verschillende gewichten die je ook kunt combineren. Open de kegel en plaats een van de gewichten in de kegel. Breng daarna de kegel in de vagina en probeer door het aanspannen van de spieren de kegel binnen te houden. Door het zachte materiaal zal je merken dat de kegel soepel naar binnen toe glijdt. Bij deze set krijg je tevens een luxe opbergtas, je neemt je kegel dus zonder moeite met je mee.

Kegel Train Her Set, perfect voor beginners die het in eigen hand willen nemen

De Kegel Train Her Set is een ideale set als je wilt beginnen met kegeloefeningen, maar de regie zelf in de hand wilt houden. De set bestaat namelijk uit 3 kegels, in het gewicht van 50 gram, 80 gram en 110 gram. Door af te wisselen met de verschillende gewichten kun jij zelf bepalen waar je wanneer aan toe bent. Begin met de lichtste kegel en voer het langzaam op. Gaat het te snel voor je? Doe gerust een stapje terug en neem een lichtere kegel. Jij hebt de regie in handen hoe je jouw bekkenbodemspieren wilt trainen!

Meest gestelde vragen:

Wat zijn kegeloefeningen?

Kegel oefeningen zijn de oefeningen die je kunt doen met de kegelballen. Je brengt het kegeltje in en probeert deze, door het aanspannen van de bekkenbodemspieren en vagina spieren, binnen te houden. Doordat je dit traint zullen je spieren versterken en krijg jij meer controle. Hierdoor zal je intenser van de seks kunnen genieten en heb je ook meer controle over je blaas.

Zijn kegelballen geschikt voor beginners met vagina balletjes?

Kegelballen zijn vaak iets groter als de gemiddelde vagina balletjes en daardoor uitermate geschikt voor de beginner. Doordat ze iets groter zijn blijven ze ook gemakkelijker zitten als de kleine balletjes. De kleinere vagina balletjes zal je sneller verliezen, daarom zijn de kegels voor starters veel geschikter.

Hoe verwijder ik een kegel bal uit de vagina?

Een kegelbal is meestal voorzien van een touwtje. Op deze manier kun je hem dus gemakkelijk verwijderen. Wanneer het wat moeizaam gaat, ga dan in gehurkte houding zitten en pers een klein beetje terwijl je aan het touwtje trekt. Na gebruik kun je de kegelbal onder de warme kraan schoonmaken en klaar leggen voor de volgende keer. Natuurlijk is het ook mogelijk om een toycleaner te gebruiken.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...