5 beste Ben Wa ballen

Ben Wa ballen zijn balletjes voor de vagina die je kunt gebruiken om je bekkenbodemspieren te trainen, maar ook als voorspel kunnen ze je veel plezier op leveren. Ben Wa ballen zijn 2 balletjes zonder een koordje, welke je in de vagina inbrengt om daarna hun werk te laten doen. Wanneer je loopt wordt bij elke beweging je vagina gestimuleerd wat een erg opwindend gevoel kan geven. Ben Wa ballen zijn er in verschillende afmetingen en zijn over het algemeen van metaal gemaakt.

5x beste Ben Wa ballen

Onder de vaginaballetjes zijn de Ben Wa ballen een categorie apart. Ze hebben namelijk geen touwtje voor het verwijderen, zoals de meeste andere vagina ballen. Je verwijderd ze door een keertje flink te hoesten. Wij laten je zien welke 5 toppers jou het meeste plezier kunnen opleveren!

Magnetische vaginaballetjes, wat een aantrekkingskracht!

Hebben deze Magnetische vaginaballetjes ook zo een aantrekkingskracht op jou? Ze worden zeer regelmatig gekozen door onze bezoekers en staan daarom ook zeker in onze top 5. Deze magnetische balletjes zijn ideaal om de bekkenbodem te trainen en daardoor nog heftigere orgasmes te krijgen. Ze zijn grijs van kleur en hebben een doorsnee van 2,5 centimeter.

Zilverkleurige magnetische Ben Wa ballen, 12 millimeter, voor de beginner

Wie voor het eerst kennismaakt met de Ben Wa ballen, kan het beste beginnen met een kleiner formaat. De Zilverkleurige Ben Wa ballen van 12 millimeter zijn hier uitermate geschikt voor. Door hun kleine formaat zijn ze gemakkelijk in te brengen en kun je de vagina rustig laten wennen aan de balletjes. De balletjes zijn ook eenvoudig te reinigen door dat ze van metaal zijn. Gebruik hier bij voorkeur een toycleaner voor. De magnetische balletjes zullen je helpen om je bekkenbodemspieren te trainen, waarna je kunt gaan voor nog internsere orgasmes!

Zilverkleurige Ben Wa ballen van 19 millimeter, de perfecte opvolger

Wanneer je al iets langer bezig bent met de Ben Wa ballen, dan kun je er voor kiezen om een stapje verder te gaan. Ga dan voor bijvoorbeeld de 19 millimeter doorsnee balletjes. De balletjes hebben een mooi, zilveren kleur en zijn van stevig metaal gemaakt. Ze kunnen bij het inbrengen wat koud aanvoelen. Gebruik bij voorkeur wat glijmiddel wanneer je ze inbrengt. De balletjes werken niet alleen prima om je spieren te trainen, je kunt ze ook gebruiken voor het voorspel. Wanneer je een wandeling maakt zul je de balletjes voelen mee bewegen met elke beweging. Dit kan erg opwindend zijn.

Goudkleurige Ben Wa Ballen, 25 millimeter, voor de gevorderde gebruiker

Ben jij al een tijdje een grote fan van de Ben Wa ballen? Dan zullen deze ballen je ook zeker bevallen. De goudkleurige Ben Wa ballen hebben een doorsnee van 2,5 centimeter en voelen ook zwaar aan. Een zeer prettig gevoel als je ze hebt ingebracht. Per balletje hebben ze een gewicht van maar liefst 66 gram. Echt voor de gevorderde gebruiker.

Titanica Extreme Stalen Vagina Balletjes,

Als laatste in onze top 5 tonen we je graag de Titanica Extreme Vagina Ballen. Deze ballen hebben een groter formaat als de rest en zijn daardoor ook echt een enorme ervaring. Deze ervaring zorgt dan ook voor enorme orgasmes, dus niets mis mee lijkt ons! Wel adviseren wij om niet als beginner direct voor deze balletjes te kiezen, maar de gevorderde gebruiker kan ze zeker aanschaffen. De Titanica Extreme Vagina ballen zullen je een hele andere kant van de Ben Wa ballen laten ervaren, laat je dus vooral verrassen!

Meest gestelde vragen:

Wat zijn Ben Wa ballen?

Ben Wa ballen zijn vagina balletjes in verschillende grootte. Dit kan verschillen tussen de 1,2 centimeter doorsnee tot 2,5 centimeter doorsnee of groter. Deze Vagina balletjes zitten niet met een koordje aan elkaar, maar breng je per stuk in, in de vagina. Door te bewegen gaan de Ben Wa balletjes ook bewegen wat een erotisch gevoel geeft en waarmee je de bekkenbodemspieren kunt trainen.

Wat is het nut om mijn bekkenbodemspieren te trainen?

Het trainen van je bekkenbodemspieren kan voor vele doeleinden geschikt zijn. Zo hebben vrouwen die net zijn bevallen er erg baat bij om hun vagina weer wat strakker te krijgen. Ook vrouwen die kampen met incontinentie problemen zijn er vaak bij gebaat hun bekkenbodemspieren te trainen. Maar ook op sexgebied kan het prettig zijn om de bekkenbodem beter te kunnen aanspannen. De vagina wordt strakker wat door zowel de man als de vrouw als zeer aangenaam zal worden ervaren tijdens de seks. De Ben Wa ballen inbrengen en er mee rond lopen kan ook een opwindend gevoel geven door de schommeling van de balletjes, waardoor de vrouw al opgewonden kan raken voordat het spel echt begint. Ten slotte kunnen vrouwen een heftiger orgasme ervaren wanneer zij hun bekken hebben getraind met de Ben Wa ballen.

Hoe maak ik de Ben Wa ballen schoon?

De Ben Wa ballen schoonmaken is erg gemakkelijk. Doordat er geen batterijen aan te pas komen kun je ze gewoon onder de kraan houden. Ook kun je ze schoonmaken met speciaal schoonmaakmiddel, de toycleaner. Deze is speciaal ontwikkeld om je speeltjes goed te kunnen schoonmaken.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...