3 Beste vibrerende vagina ballen

Voor de vrouw zijn er onwijs veel verschillende speeltjes bedacht om een spannend avontuur mee te beleven en tot grote hoogtepunten te komen. Een daarvan zijn de vagina ballen. Vagina ballen worden veelal gebruikt om de bekkenbodemspieren te trainen en al het plezier er uit te halen die deze training tot gevolg hebben. Zo krijg je hierdoor een strakkere vagina, wat voor zowel de man als de vrouw erg prettig is, maar kun je ook tot nog grotere en heftigere orgasmes komen. Bovendien kunnen vagina ballen een ideaal trainingsmiddel zijn als je problemen hebt met je blaas.

3x beste vibrerende vagina balletjes

Naast de standaard vagina ballen die eigenlijk vanuit zich zelf niet zo heel veel doen, zijn er nu ook de vibrerende vaginaballen. Deze balletjes zorgen voor een extra opwindend gevoel in de vagina. Leuk dus als voorspel of misschien wel als een extra stimulans tijdens het oraal of met de hand bevredigen. Gebruik ze in je eentje of samen met je partner, wij geven je de 3 toppers op een rijtje!

5 Functie paars vibrerende genotsballetjes, een genot om te gebruiken!

De naam zegt het eigenlijk al, deze genotsballetjes zijn een genot om in je bezit te hebben. De balletjes kunnen zowel anaal als vaginaal gebruikt worden, doordat ze niet zo heel erg groot zijn. Ze zijn dus zowel voor de man als de vrouw geschikt. Breng de balletjes met een klein beetje glijmiddel in. Met de afstandsbediening bedien je ze gemakkelijk. Hierbij kun je kiezen uit 5 verschillende trilfuncties die elk een heerlijke stimulerende werking hebben. Met het trekkoordje verwijder je de balletjes gemakkelijk na gebruik. Ik zou zeggen probeer ze eens uit, je zult er geen spijt van krijgen, dit is met recht een nummer 1.

Zwarte duo liefdeskogels, een plezier met twee

Deze zwarte duo liefdeskogels zijn zo fijn om te hebben dat je direct van ze gaat houden als de doos opengaat. De vibrerende vaginaballetjes kun je prima gebruiken om de vaginaspieren te trainen en zo tot een vaginaal orgasme te komen. De Duo liefdeskogels hebben 5 verschillende standen om jou te laten trillen van plezier. Na het inbrengen kun je de balletjes bedienen met de afstandsbediening. Houd deze zelf of laat je partner jouw genot bepalen. Na gebruik van de balletjes zal de seks nog lekkerder zijn!

Naghi No.17 Oplaadbare Vaginaballetjes, de topper onder de toppers

De Naghi No.17 vaginaballetjes hebben meerdere functies in zich zitten. Zo kun je ze prima gebruiken om de vagina/ en de bekkenbodemspieren te trainen en hierdoor een strakkere vagina te krijgen. Maar wis hun functie voor jouw genot niet uit. Met maar liefst 10 krachtige vibratiestanden kies jij zelf wat jij het opwindendst vindt. De balletjes zijn te bedienen met de pushbutton op het speeltje. De balletjes zijn oplaadbaar met de USB kabel en dus altijd klaar voor gebruik. Doordat ze waterproof zijn kun je ze zelfs mee onder de douche nemen. Schoonmaken doe je gemakkelijk na afloop onder de warm/lauwe kraan of met een toycleaner.

Meest gestelde vragen:

Waarom krijg ik een strakkere vagina van vaginaballetjes?

Vagina balletjes zorgen ervoor dat je vaginaspieren worden getraind. Wanneer je deze balletjes in brengt zal je vagina proberen ze “binnen” te houden. Hiervoor dien je de spieren aan te spannen en train je dus bijna onbewust je vagina spieren. Een strakkere vagina is erg prettig tijdens de penetratie. Jij zult er als vrouw zijnde meer van voelen, maar ook je partner voelt tijdens de penetratie dat hij meer wordt “omsloten”. Ten allentijden een win-win situatie dus.

Waarom zou ik kiezen voor vibrerende vagina balletjes in plaats van de gewone standaard vagina balletjes?

De vibrerende vagina balletjes zijn echt ontworpen voor de vrouw die er naast het trainen van de bekkenbodemspieren ook nog wat genot uit wil halen. Door de vibraties wordt de vagina van binnenuit geprikkeld en dit kan een zeer prettig gevoel zijn. Zeker als dit wordt gecombineerd met een orale of met de hand bevrediging bij de vrouw. Vaak kun je ook kiezen uit verschillende trilstanden, waardoor je de vibraties dus kunt opvoeren.

Kan ik vaginaballetjes wel gemakkelijk schoonhouden?

Vagina balletjes zijn, net als bijna alle andere speeltjes voor de vagina, prima schoon te maken met lauwwarm water. Zorg er wel voor dat er geen water bij de batterijen komt, je hebt dan kans dat je speeltje het niet meer doet. Ook kun je voor de schoonmaak een toycleaner gebruiken. Deze zijn speciaal ontworpen voor seksspeeltjes en hebben geen agressieve schoonmaakmiddelen in zich zitten. Zo gaat je favoriete speeltje extra lang mee.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

4 Beste Seks Dobbelstenen

De seks dobbelstenen uit deze categorie hebben veelal een vierkante kubusvorm net zoals de normale dobbelstenen die wij kennen. Alleen hebben erotische dobbelstenen een andere opdruk dan de stenen die...

5 Beste Spellen met Erotische Opdrachten

Hoe leuk is dit? Nee, deze avond spelen we eens geen mens erger je niet of een kaartspel! We gaan iets anders spelen en wel een leuk spannend erotisch getint...

5 Beste Positie Riemen

Ik hoor je nu denken: wat is een positie riem? We hebben het hier over een spannend seks speeltje dat kan helpen bij het beter uitvoeren van verschillende standjes. Denk...

5 Beste Seks schommels

Voor velen misschien een nieuw en een vreemd begrip: de seksschommel. We kennen allemaal wel het begrip schommel, maar dan zien we die in onze ogen normaliter in speeltuinen of...