5 beste vibrerende eitjes

Alhoewel de vibrerende eitjes eigenlijk voor de vrouw zijn uitgevonden, kun je als stel er ook erg veel plezier aan beleven. Een vibrerend eitje is namelijk een klein product, meestal in de vorm van een ei, vandaar de naam, die je in de vagina inbrengt. Door gebruik te maken van de afstandsbediening kun je deze laten trillen zoals jij dat wilt. Leuk is het dan dus ook om de afstandsbediening aan je partner te geven en zo de controle uit handen te geven. Tevens kun je het eitje ook gebruiken om andere erogene zones, zoals de tepels, aan te raken en met de trillingen iemand op te winden. Een trileitje is dus erg veelzijdig.

5x beste vibrerende eitjes

Meestal is een vibrerend eitje in de vorm van een ei, maar er zijn ook balvormige of langwerpige vibrerende eitjes. Het is net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Wij hebben de 5 meest verkochte eitjes eens op een rijtje gezet.

Zwart vibrerend eitje, standaard maar nog steeds super opwindend

Ongekend nog steeds het populairste eitje is gewoon het standaard vibrerende eitje. Het populairst is de zwarte variant, maar hij is er ook in andere kleuren. Dit eitje voldoet aan al jouw wensen. De afstandsbediening werkt tot wel 20 meter en hiermee zet je het eitje aan of uit. Of je kiest uit een van de 10 verschillende, opwindende vibratiestanden. Door de zachte coating voelt het eitje comfortabel aan en hij is ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee. Wat wil je nog meer?

Teazers vibratie-eitje met afstandsbediening, ook een lust voor het oog

Het Teazers vibratie-eitje is niet alleen een genot om mee te spelen, het is ook mooi om te zien. De zwart – gouden uitstraling maakt het een bijzonder exemplaar. Met de draadloze afstandsbediening zet je op wel 20 meter afstand het speeltje aan en kies je een van de 10 opwindende standjes. Wil je zacht genieten of ga je helemaal los op dit speeltje? Het eitje voelt zacht aan en is bovendien waterproof. Geen gedoe met batterijen, want dit eitje laadt je gemakkelijk op voor een volgend gebruik.

Love Lush 2.0 vibratie eitje, het ei dat zich geen eitje meer noemt

Een vibrerend eitje dat steeds meer populariteit wint is de Love Lush 2.0. Een eitje kunnen we het dan ook niet meer noemen, maar een absoluut avontuurlijk speeltje wel. Met de Love Lush geniet jij waar en wanneer je maar wilt. Dit speeltje werkt via de telefoon met de speciale app. Met deze app geef je de controle zelfs uit handen en kun je ook je eigen vibratiestanden ontwerpen. Ben je een grote muziek liefhebber? Laat dit geweldige speeltje dan vibrerende op de maat van je favoriete muziek. Door de lichte bolling aan de bovenkant word de vagina extra gestimuleerd. Succes verzekerd dus!

Avery vibratie-etje met afstandsbediening, meer dan 30 trilstanden!

Op nummer 4 staat zeker de Avery vibratie-ei met afstandsbediening blinkt uit in zijn verschillende standen. Bij dit speeltje kun je namelijk kiezen uit een van de 30 programma’s om je lichaam mee te verwennen. Voorlopig ben je dus nog niet uitgespeeld!. Dit vibrerende eitje is van zacht materiaal gemaakt en voelt daarom zeker niet vervelend aan. Wellicht een exemplaar om eens rustig uit te proberen.

Rose Gold Nouceau Vibrating Egg, voor wie voor klasse gaat

Hij mag natuurlijk niet ontbreken, het vibrerende eitje in rose goud. Alleen op zijn uiterlijk zou je hem al een tien geven. Maar hij kan natuurlijk meer dan alleen stralen in zijn aangename kleur. Dit eitje geeft je beschikking over 10 verschillende standen je te laten trillen. Hij is waterproof en heeft een draadloze afstandsbediening. Omdat hij ook nog eens muisstil is zal niemand het in de gaten hebben als je hem draagt tijdens het uit gaan. De vraag is dus, geef jij de controle uit handen of houdt je die zelf?

Meest gestelde vragen:

Wat is een vibrerend eitje?

Een vibrerend eitje is een kleine, compacte vibrator die je geheel in de vagina kunt inbrengen. Door middel van het touwtje kun je hem ook gemakkelijk weer verwijderen. Het vibrerende eitje heeft een afstandsbediening waarmee je hem kunt bedienen. Kies voor een van de opwindende trilstandjes of zet hem aan op een onverwacht moment als niemand het merkt.

Kunnen we het vibrerende eitje ook gebruiken als stel?

Ja dat kan zeker! Je kunt natuurlijk het eitje inbrengen en de afstandsbediening aan je partner geven. Hiermee geef je de controle uit handen en je partner beslist wanneer het eitje aan gaat en op welke stand. Daarnaast kan het ook erg prettig zijn om het eitje te laten trillen en dan langs de erogene zones van je partner gaan. Probeer het maar eens uit!

Hoe maak ik een vibrerend eitje schoon?

Er zijn eitjes die waterproof zijn, deze kun je gerust dan een badje geven. Wanneer jouw eitje dat niet is kun je hem ook onder de kraan houden en afspoelen of een speciale toycleaner gebruiken. Maak het eitje na elk gebruik schoon, zo voorkom je vervelende luchtjes en bacteriën op je favoriete speeltje.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...