Beste sm zweepjes

5x Beste SM zwepen

Heb je wel zin in wat meer spanning tijdens je seksleven? Wie weet kunnen de 5 beste SM zwepen je dan wel meer inspiratie geven. Ben jij graag onderdanig? Of houd je je partner er graag onder? Wat jouw manier ook is, jij kunt lekker genieten als jij met de SM zwepen aan de slag gaat. Een nieuw avontuur binnen je relatie en veel koppels zijn er echt dol op. Het proberen is het dan ook zeker meer dan waard!

Lijst met 5 beste SM zwepen

Je kunt je seksleven erg spannend houden als je ook met de 5 beste SM zwepen aan de slag gaat. Elkaar uitdagen, kijken wie het meest onderdanig is, het kan echt alle kanten op. Probeer het daarom maar eens samen uit en geniet van dit voorspel. Je gaat elkaar nou namelijk nog beter leren kennen dankzij onze top 5 van de beste SM zwepen.

Siliconen zweep zwart

De spanning ga je al snel voelen als je met deze siliconen zweep zwart samen het avontuur aan gaat. Het zou zomaar eens een erg wilde nacht kunnen worden en dan hoort de zweep er natuurlijk bij. Deze zweep is verkrijgbaar in meerdere kleuren, bevat een stevige handvat en een handige lus. Je kunt hem eenvoudig schoonmaken en deze wordt geleverd in de kleur zwart. Als je ook graag wilt genieten, dan kan het wel eens spannend worden als jij voor deze zweep kiest.

Zwarte kleine leren zweep

Je hebt al een fijn seksleven maar je bent altijd in voor wat nieuws. Daarom kun je met deze zwarte kleine leren zweep zeker wat nieuws beleven. Er zal een wereld voor je open gaan want hierdoor kun jij echt de ander even de baas zijn, of misschien ben je liever onderdanig? Wissel de rollen dan maar eens om en kijk eens wie de zweep het meest in de hand heeft. Een keer een ander soort voorspel wat de relatie zeker ten goede gaat komen!

Zweep met lange steel zwart

Dat wordt genieten als jij deze zweep met lange steel in het zwart in je hand hebt! Dan ben jij namelijk de baas binnen jullie rollenspel. Wat moet de ander voor jou doen? Probeer het eens uit en dan wordt het nog spannender in het seksleven. Deze zweet bevat leren koordjes, een handige lus, een fijne handvat, is zwart van kleur en gemaakt van duurzaam materiaal. Ga het nog opwindender maken in de slaapkamer met deze zweep en je gaat echt samen genieten.

Zwarte siliconen kietelaar

Het zou zomaar kunnen dat jij van SM houdt, of dat je er graag kennis mee wil maken. Een goed moment om dan na te gaan wat de opties zijn met deze zwarte siliconen kietelaar. Dit is namelijk een uniek seksspeeltje wat jij echt niet wil missen. Probeer het daarom zelf maar eens uit, een lange kietelaar, bevat siliconen touwtjes en is ideaal om als voorspel te gebruiken. Ook voor de meer ruigere sessies is het zeker geschikt. Het is eenvoudig schoon te maken dus ga samen snel genieten.

Zwarte flogger met metalen handvat

Wil jij je partner een keer straffen tijdens het rollenspel, als voorspel in bed misschien? Dan zou deze zwarte flogger met metalen handvat wel eens de oplossing kunnen zijn. Deel maar eens wat tikken uit en kijken dan eens wie dat er de baas is. Deze flogger ligt goed in de hand, is duurzaam, is zwart van kleur en gaat jou een handje helpen om je bedpartner nog meer onder controle te krijgen. Lekker genieten samen, want het seksleven kan heerlijk intens worden.

Meest Gestelde vragen

Bestaan er verschillende soorten zweepjes?

Ja er bestaan meerdere zwepen die jij kunt gebruiken. Iedereen kan voor zichzelf bekijken wat de 5 beste SM zwepen zijn natuurlijk maar we leggen je graag wat meer uit over de verschillende modellen. Je hebt bijvoorbeeld de crops en single tails, dit heeft veel weg van zweepjes van het paardrijden. Je hebt ook een flogger, ook wel stroken zweep genoemd. Dit komt omdat deze meerdere stroken bevat. Er zijn ook mensen die zwepen met dildo’s kiezen. Wat nog spannender en intenser kan zijn.

Welke SM zweep is het beste voor mij?

Iedereen heeft een eigen wens, behoefte en smaak. Voor iedereen kan dus een andere SM zweep de beste keuze zijn. Als beginner is het advies om een wat korter zweepje te kiezen, als je al wat meer ervaren bent dan kun je zelf bekijken wat je wil, groter of zwaarder, net wat jij fijn vindt.

Hoe moet je de zweep onderhouden?

De meeste SM zwepen zijn gemaakt van leer of van suède. Dit moet je natuurlijk goed onderhouden. Gebruik daarom op zijn tijd wat ledervet. Als je zweep nat is geworden, dan is het van belang dat je hem goed laat drogen in een geventileerde, en koele ruimte. Maak hem ook goed schoon met bijvoorbeeld zadelzeep. Zorg dat de zweet nooit in de zon ligt, ruim hem altijd op. Je wil namelijk niet dat hij uit gaat drogen dus ben er zuinig op en ga hem goed onderhouden.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 beste glazen dildo’s

Wanneer je denkt aan een dildo, dan denk je wellicht niet direct aan een glazen dildo. Het klinkt in de eerste instantie misschien ook wel wat eng, maar dat is...

5x beste anaal dildo’s

Voor wie in bed eens iets extra’s wil kan gaan kijken voor een leuk seks speeltje. Zowel om alleen mee te spelen, maar ook om als stel er leuke avonturen...

5x beste grote dildo’s

Geen een mens is hetzelfde, gelukkig maar, en dus hebben we allemaal verschillende voorkeuren en wensen. Ook als het op de grootte van een penis gaat. Om deze reden hebben...

4x Beste satijnen boeien

Het kan wel eens spannend zijn in bed, maar wil jij nog meer spanning? De beste satijnen boeien hebben wij voor je op een rijtje gezet en dan kun jij...