beste metalen boeien

5x Beste metalen boeien

Je bent vast en zeker op zoek naar nog meer spanning in de slaapkamer. Daarvoor zijn deze metalen boeien een hele goede keuze. Ze zijn gemaakt van metaal en je kunt deze dan gebruiken om de polsen of enkels van je partner vast te binden. Ideaal als jij even wilt doen met hem of haar waar je zin in hebt. Tijdens een rollenspel kunnen de beste metalen boeien dan ook zeker van pas komen! Laat je daarom inspireren en dan kom jij er achter welke metalen boeien er bij jullie passen.

Lijst met 5 beste metalen boeien

Speciaal voor jou hebben wij een top 5 gemaakt van de beste metalen boeien en zo kun je je nog beter oriënteren. Je zou na kunnen gaan wat je aanspreekt en dan een keuze kunnen maken. Het zal er nog spannender op worden tijdens het rollenspel met deze metalen boeien.

Metalen handboeien zilver

Je wil je partner wel eens even in de boeien slaan en verwennen? Met de metalen handboeien zilver gaat dat erg leuk worden. Het zou zomaar een moment kunnen zijn waar je samen naar uit gaat kijken, het is namelijk wat nieuws en alleen maar interessant om eens te ontdekken. Er gaat een nieuwe wereld voor jullie beide open, deze boeien zijn verstelbaar, leuk voor beginners en er worden sleutels bij gebruikt. Spannend du som er mee aan de slag te gaan.

Official handcuffs

Je voorkeur zou uit kunnen gaan naar de klassieke boeien en deze zijn dan verstelbaar. De official handcuffs kunnen dan de keuze zijn van jou, deze worden geleverd met sleuteltjes en zijn ideaal voor een rollenspel. Ze zijn zilver van kleur en wie gaat ze bij wie omdoen? Ga er maar eens goed voor zitten of liggen en dan kun je kijken wie de baas gaat worden over wie…

Metalen enkelboeien

Het is tijd om eens te laten zien dat jij de baas bent tijdens het rollenspel en daar kun jij deze metalen enkelboeien vast en zeker wel bij gebruiken. Het zijn erg stevige boeien, je hebt er twee sleuteltjes bij en het zijn strakke sluitingen. Je kunt ze eenvoudig om doen en ze zijn zwart van kleur. Tijd om het te proberen want deze boeien wachten op je!

Metalen handboeien zilver

Zou jij de ander wel eens goed willen verwennen met de metalen handboeien zilver? Altijd een hele goede keuze want deze zitten strak en worden geleverd met twee paar sleutels. Je kunt ze snel om doen, ze zijn zilver van kleur en gemaakt van metaal. Tijdens het rollenspel gaan deze erg goed van pas komen dus laat je maar eens verwennen of verwen de ander, afwisseling is het leukste wat je kunt doen!

Metalen handboeien met strass steentjes

Heb jij wel eens gekeken naar deze speciale metalen handboeien met strass steentjes? Het zijn glinsterende strass steentjes en deze boeien zijn geschikt voor beginners. Ze worden geleverd inclusief twee sleuteltjes en met een veiligheidshendeltje. Probeer het samen maar eens uit tijdens het rollenspel en wissel af. Dit gaat een mooie aanvulling zijn op jullie speeltjes. Ga jij de baas zijn of ben je liever onderdanig? Je komt er achter met deze metalen boeien.

Meest Gestelde vragen

Voor wie zijn de metalen boeien bedoeld?

Mannen en vrouwen kunnen allemaal gebruik maken van de metalen boeien. Ze zijn bedoeld om de polsen of enkels van je partner vast te binden. De ander kan daardoor niet meer optimaal bewegen en dan kun je je kans grijpen om de ander eens te verwennen. Met name mensen die van een rollenspel houden en van BDSM zullen gebruik maken van de metalen boeien. Maar het kan ook zijn dat je het gewoon eens wilt proberen, maar meestal zijn het de gevorderde gebruikers die deze boeien kiezen.

Welke soorten boeien zijn er zoal?

Er zijn allerlei soorten boeien en daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan de klassiek handboeien en die noemen ze ook wel politieboeien. Deze kun je om doen en dan vastklikken. Daarbij krijg je dan nog twee sleuteltjes en ze hebben een veiligheidshendeltje. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Je hebt echter ook boeien zonder ketting, dit zijn dan boeien met losse ringen. Daar kan de voorkeur ook naar uitgaan bij sommige koppels. Bekijk op je gemak alle modellen en maten maar eens en dan vind je vast iets wat er bij jullie past.

Hoe kunnen de metalen boeien gebruikt worden?

Het is de bedoeling dat je de polsen of enkels van je partner in de boeien stopt en dan druk jij de boeien dicht. Bij het kopen is het wel van belang dat je goed naar de maat kijkt en dan kun je zorgen dat alles goed bij elkaar past en aansluit. Let er goed op dat je na het gebruik de boeien ook schoonmaakt. Soms kan er wat zweet blijven zitten bij de scharnieren. Maak het altijd ook droog met een goede doek, zodat jij het de volgende keer weer direct kunt gebruiken.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...