Onder een massage olie verstaan we een olieachtige substantie die erg makkelijk over de huid glijdt. Hierdoor is het een ideaal middel om te gebruiken bij met name erotische massages, maar kan uiteraard ook voor een gewone massage dienen. Er zijn oliën die gemaakt zijn van vruchten, noten en planten. Terwijl andere  massagegels juist chemische stoffen als glycerine en parfum kunnen bevatten. Er zijn heel veel verschillende oliën maar die hoeven niet altijd dezelfde functie te hebben. Er zijn ook gels die prima kunnen dienen als glijmiddel. Maar er zijn ook oliën  die heel verzorgend en voedend voor de huid kunnen werken.

5x Beste massage oliën

Om een beetje een inzicht te kunnen geven wat er voor diversiteit aan producten is hebben we een lijstje gemaakt met de 5 beste massageoliën.

Exotiq Body To Body Verwarmende Massage olie – 500 ml,verwarmend maar ook nog eens verzorgend

Deze Exotiq Body To Body Oil is een verwarmende massage olie. Doordat deze olie​       verwarmend werkt laat het ook de spieren sneller en beter ontspannen. De Exotiq Massageolie blijft extra lang glad en is ook dikker dan de gangbare massage gels. Hij heeft een formule die zijdezacht is en hierdoor aangenaam op de huid zal aanvoelen. Hij komt in een mooie verpakking van 500ML. Leuk om cadeau te krijgen maar zeker ook om cadeau te doen.

Bodyglide Massage Olie en Glijmiddel: helemaal top als glijmiddel alsmede voor full body to body massage

Hier hebben we een massage olie die tevens dient als glijmiddel. Het is de  BodyGlide van CoolMann ​en is dermatologisch getest, plakt en droogt niet op. Het is dus een prima twee in een en helemaal top voor erotische massages of een body to body massage. Intimiteit zul je met dit product nog intenser ervaren, hoe mooi is dat? Doordat deze olie op water basis is gemaakt, is hij ook helemaal veilig te gebruiken met zowel condooms als met erotische seksspeeltjes.

Durex Play Massage Olie Guarana – 200 ML: Durex Play voor een nog betere ervaring

Ook deze Durex Play is een twee in een en heeft een toevoeging van het eeuwenoude bestanddeel Guarana. Het bestanddeel Guarana heeft een stimulerende geur en smaak voor extra prikkeling van de zintuigen. Durex Play Massage 2 in 1 is zacht genoeg om over​ het gehele lichaam te kunnen gebruiken, dus ook over de intieme delen. De fles heeft een massage-applicator voor verdere verbeterde ervaring. Het product is totaal niet vet en ook nog eens geurvrij.

Warm-Up Massage Olie – Vanille: Een heerlijke vanillegeur en verwarmend

Dit is echt een heerlijke olie waar je samen lekker van kunt genieten. Het betreft een aromatische massage olie met een heerlijke vanille geur die daarnaast ook nog eens een heel goed verwarmend effect heeft. Je doet de olie op je handen en daarna verspreid je het lekker over het ontspannen lichaam van je partner. Die zal dan merken dat het gelijk verwarmend zal aanvoelen. De Warm-Up Massage Olie​ heeft een goede verzorgende werking op je huid en voelt ook heerlijk zacht aan. Het kan makkelijk gedoseerd worden en heeft een inhoud van 150 ML.

Luxe Eetbare Body Oil – Kokosnoot & Ananas: eetbare olie met kokosnoot smaak

Je hebt het goed gelezen ja, dit betreft een eetbare body-olie van shiatsu. Het heeft een​                heerlijke kokosnoot smaak en doordat de olie zijdezacht aanvoelt zal hij je een uniek gevoel bezorgen. De olie is gemaakt op water basis en zal er voor zorgen dat, mochten er vlekken zijn ontstaan, deze makkelijk te verwijderen zijn. Als je jezelf en je partner eens wilt verwennen is dit echt wel een aanrader uit het assortiment.

Meest gestelde vragen

Wat kan ik met een massage olie?

Als je wilt masseren met een massageolie, zorg dan dat je ervoor je kiest voor een goede, soepele, massageolie. De kneepjes en wrijvingen zullen soepeler zijn en daardoor beter aanvoelen. Bij een massage zal de huid warm worden door de ontstane wrijving, die dan weer gekoeld zal worden door de olie. Oliën op plantaardige basis verzorgen de huid en zullen de huid ook verzachten.

Wat is erotisch masseren precies?

Door stellen wordt een massage vaak gebruikt als bv een lekker voorspel, en hierbij gebruiken ze dan ook een massageolie. Masseer bijvoorbeeld eerst de rug, buik, benen of andere delen van het lichaam om een beetje in de stemming te komen. En dan kun je toewerken naar de meer intieme delen van je partner. Wil je de olie ook gebruiken voor genitale delen, neem dan een twee-in-een massageolie.

Hoe gebruik ik massage olie?

Voor een erotische massage is het van belang beiden lekker ontspannen te zijn en gebruik als mogelijk is een apart laken om viezigheid en vlekken te voorkomen. Verwarm de olie tussen je handen en smeer het daarna uit over het lichaam van je partner. Werk hierbij altijd van boven naar beneden! Je moet de spanning natuurlijk wel langzaam opbouwen. Masseer de huid totdat de olie is ingetrokken er niks meer op de handen over is. Het is een perfect begin voor een heerlijk voorspel en goed opbouwend voor de dingen die dan komen gaan!

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

4 Beste Seks Dobbelstenen

De seks dobbelstenen uit deze categorie hebben veelal een vierkante kubusvorm net zoals de normale dobbelstenen die wij kennen. Alleen hebben erotische dobbelstenen een andere opdruk dan de stenen die...

5 Beste Spellen met Erotische Opdrachten

Hoe leuk is dit? Nee, deze avond spelen we eens geen mens erger je niet of een kaartspel! We gaan iets anders spelen en wel een leuk spannend erotisch getint...

5 Beste Positie Riemen

Ik hoor je nu denken: wat is een positie riem? We hebben het hier over een spannend seks speeltje dat kan helpen bij het beter uitvoeren van verschillende standjes. Denk...

5 Beste Seks schommels

Voor velen misschien een nieuw en een vreemd begrip: de seksschommel. We kennen allemaal wel het begrip schommel, maar dan zien we die in onze ogen normaliter in speeltuinen of...