5x beste grote dildo’s

Geen een mens is hetzelfde, gelukkig maar, en dus hebben we allemaal verschillende voorkeuren en wensen. Ook als het op de grootte van een penis gaat. Om deze reden hebben dan ook de producenten van sexspeeltjes er voor gekozen om mooie dildo’s te ontwerpen in diverse groottes. Speciaal voor mensen die niet van klein houden en graag iets van formaat in hun handen hebben, zijn er de grote dildo’s.

5 beste grote dildo’s

Er is heel veel keus als het gaat om dildo’s. Door te kiezen voor een grote dildo beperk je deze keus al iets, maar nog blijft er meer dan genoeg over om uit te kiezen. Juist om deze reden hebben we voor jou de 5 meest populaire, maar wel grote, dildo’s op een rijtje gezet, de vraag is waar kies jij voor?

Shawn Realistische Dildo, een echte XL sextoy

Allereerst nemen we je mee in ons onderzoek naar de Shawn Realistische Dildo. Deze dildo is precies wat jij zoekt wanneer je een veeleisende gebruiker bent. Hij is lang, sexy en klaar voor elk spannend moment. Deze sextoy in XL-formaat is te gebruiken voor vaginale en anale penetratie. De zuignap zorgt ervoor dat hij op zijn plek blijft wanneer jij het spel begint. De Shawn Dildo is klaar voor jou met zijn 35 centimeter!

Tactical I Dildo, alleen voor ervaren gebruikers

De Tactical I Dildo is speciaal ontworpen voor de ervaren gebruiker. Hij is zwart, maar liefst 25,5 centimeter lang en heeft een verdikte schacht. De top is kleiner dan het onderste gedeelte van de dildo voor het makkelijker inbrengen. De dildo is gemaakt van zacht en flexibel materiaal. Ook deze dildo is voorzien van een zuignap. Voor een stevige penetratie is deze dildo dus je beste vriend.

Elvin realistische dildo, een levensechte vriend

En daar hebben we Elvin. De Elvin realistische Dildo is een echte allemansvriend. Met zijn 27,5 centimeter mogen we hem ook best een grote vriend noemen. Zijn blanke, levensechte uiterlijk maken hem een zeer aantrekkelijk speeltje. Deze dildo is zo realistisch geproduceerd dat hij bijna niet van echt te onderscheiden is. De schacht heeft mooie aders en de dildo is voorzien van een balzak en aantrekkelijke eikel. De zuignap zorgt er voor dat je ook met losse handjes van dit exemplaar kunt genieten. Het materiaal waaruit Elvin bestaat is zacht en flexibel en veert mee met al jouw bewegingen. Dat wordt genieten!

Beaded Anal Snake Anaal dildo, het ultieme, anale genot

Omdat er veel lezers zijn die ook van anale seks genieten hebben we dit bijzondere exemplaar opgenomen in onze top 5. De Beaded Anal Snake is een anaal dildo die ook zeker fors genoemd mag worden. Hij is maar liefst 50 centimeter lang en dus ook in zijn lengte uniek te nomen. De anaaldildo bestaat uit 8 grote kralen waarmee je zelf kunt bepalen hoe ver je gaat. De eerste kraal heeft een taps toelopende top voor het gemakkelijk inbrengen. Ook deze dildo is gemaakt van flexibel materiaal. Gebruik je graag een zuignap? Deze grote genieter heeft ook een zuignap voor nog meer plezier.

Double Trouble Fisting Dildo, dubbelop genieten

Voor wie in is voor stevige seks is deze Double Trouble Fisting Dildo zeker een topper. Deze Fisting dildo biedt je een groot genot voor ene kleine prijs. De dildo ziet er uit als twee, op elkaar liggende, handen en geven je daarom ook het idee dat je gefist wordt, wanneer je deze dildo gebruikt. Zijn omvang is groot, ruim 9 centimeter in doorsnee. Het materiaal is wel soepel en daardoor wordt het gebruik van deze dildo vergemakkelijkt. Wij raden wel aan om deze dildo te gebruiken als je al iets meer ervaren bent en niet voor beginners.

Meest gestelde vragen:

Wat is een grote dildo?

Een grote dildo is een dildo voor, vaak de wat meer ervaren, gebruikers die liever wat groters willen dan een standaard dildo. Over het algemeen zijn de grote dildo’s wat langer en soms ook wat dikker. Ze zijn in ieder geval langer dan 25 centimeter. Vaak noemen we dit ook XL of XXL dildo’s.

Is een grote dildo voor iedereen geschikt?

Wij kunnen natuurlijk niemand voorschrijven om wel of niet een grote dildo te gebruiken. Wel raden wij aan om er niet mee te beginnen en ze alleen te gebruiken als je al wat gevorderd bent. Gebruik, zeker de eerste keren, wat glijmiddel bij het inbrengen, dit zal alles wat gemakkelijker maken. Er is ook speciale glijmiddel, fisting glijmiddel, speciaal voor grotere dildo’s.

Waarom hebben sommige grote dildo’s een zuignap?

Een zuignap geeft een extra dimensie aan het gebruik van de grote dildo. Door de zuignap te bevestigen op een, gladde, muur of vloer kun je de dildo gebruiken zonder dat je hem vast hoeft te houden. Dit kan bijvoorbeeld een extra gevoel geven dat je de dildo berijdt en zorgt er voor dat je de handen vrij hebt om ondertussen andere erogene zones te betasten zoals clitoris of tepels. Ook kun je als stel zo het spel verbreiden en heb je de handen vrij voor je partner, terwijl je toch wordt gepenetreerd.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...