5 beste glazen dildo’s

Wanneer je denkt aan een dildo, dan denk je wellicht niet direct aan een glazen dildo. Het klinkt in de eerste instantie misschien ook wel wat eng, maar dat is het zeker niet. De glazen dildo’s zijn stuk voor stuk ware kunstwerkjes met mooie vormgevingen opvallende kleuren. Wellicht zou je in de eerste instantie niet eens opvallen dat het om een seks speeltje gaat, ideaal dus voor op het nachtkastje. De meeste, glazen dildo’s worden gemaakt van pyrex. Dit wordt ook in de keuken gebruikt, bijvoorbeeld voor onbreekbare ovenschalen, helemaal veilig dus!

5x beste glazen dildo’s

In de glazen dildo’s zit erg veel verschil. Niet alleen qua lengte en omvang, maar ook in vormgeving en mogelijkheden. Dit zijn de 5 meest populaire glazen dildo’s.

Glazen dubbele dildo No.21, mooie vormgeving

De Glazen dubbele dildo No.21 is gemaakt van doorzichtig glas met mooie diepblauwe details. De dildo heeft aan twee kanen een taps toelopende top waardoor hij tweezijdig te gebruiken is. Gebruik de dildo voor een vaginale of anale penetratie. Beiden kanten zijn tevens voorzien van een geribbelde en genopte structuur voor extra sensatie. Houd de dildo eerst een paar minuten onder de warme kraan om hem op te warmen, dit zal een extra sensatie geven aan de penetratie.

Glazen G-spot/Prostaatdildo No.5, voor zowel de man als vrouw een topper

Ziet hij er niet prachtig uit? Deze Glazen G-spot/Prostaatdildo No.5? Deze topper heeft niet alleen een fantastische uitstraling met zijn glazen uiterlijk en blauwe details, maar is ook nog eens een favoriet om zijn vormgeving. Door zijn gebogen schacht weet hij moeiteloos de G-spot of de prostaat aan te raken en hiermee een zeer intense beleving te creëren. De ribbels die zich op de schacht bevinden, zijn extra stimulerend wanneer de dildo wordt ingebracht. Door de platte onderkant kan de dildo zowel vaginaal als anaal worden gebruikt.

Glazen G-spot/prostaatdildo No.3, een kunstwerk op zich

De Glazen G-spot/prostaatdildo No.3 is een kunstwerk op zich. Wanneer je deze op je nachtkastje zet zal menigeen denken dat je een kunstobject hebt gekocht, gewoon voor de sier. Dat je hem ook nog eens heerlijk gebruikt tussen de lakens hoeft men niet te weten en zal zeker niet opvallen. Ze zouden enkel jaloers op je zijn. Want deze glazen dildo weet hoe hij jou het beste kan laten genieten. De schacht loopt bol waardoor hij een perfect speeltje is als je met de G-spot of prostaat aan de slag wilt. De rode en blauwe balletjes zien er schitterend uit, maar hebben ook een functie. Ze zorgen voor een extra stimulans. Dit kunstwerk blijft dus lekker in de slaapkamer en komt niet in het museum, dat zou immers zonde zijn!

Saber dildo, dubbel feest

Deze Saber dildo is speciaal ontwikkeld voor anaal gebruik. Hij si zo ontwikkeld dat je hem aan twee kanten kan gebruiken. Zo heb je steeds een andere stimulatie. De Saber is gemaakt van hard glas en is hierdoor erg hygiënisch. Je kunt hem gebruiken met elke soort glijmiddel en condoom. Wanneer je de dildo voor gebruik in warm water legt zal hij de tempratuur van het water in zich opnemen en heb je dus geen koude dildo tussen je benen. Uiteraard is andersom ook mogelijk. Leg hem in koud water of ijswater voor een zeer speciale ervaring.

Lingam Glazen Dildo met zweep, voor kinky games

Ten slotte willen we je laten kennis maken met de Lingam Glazen Dildo met zweep. Een uniek speeltje waar je vooral als stel veel plezier aan kunt beleven. Het handvat is tevens de dildo. Hierdoor kun je de dildo gebruiken als zweep, neem hiervoor de dildo in de hand en je kunt er mee slaan, of draai hem om en gebruik hem als dildo voor penetratie. De dildo is gemaakt van glas en heeft een aantal verdikkingen, bolletjes en ringen, welke voor extra stimulatie zorgen. De zweep is gemaakt van leer.

Meest gestelde vragen:

Is een glazen dildo wel veilig?

Ja een glazen dildo is absoluut veilig. Geen rare vraag, want je steekt een glazen dildo immers wel in je meest intieme en kwetsbare delen van je lichaam. Een glazen dildo wordt gemaakt van Pyrex, wat ook veel wordt gebruikt voor onbreekbaar huiselijk materiaal zoals ovenschalen. Het materiaal is niet poreus en kan dus geen vocht absorberen.

Hou houdt ik een glazen dildo schoon?

Een glazen dildo neemt geen water op en kun je dus prima afwassen onder de kraan met warm water en kan zelfs in de vaatwasser! De dildo in warm of koud water leggen is trouwens ook erg prettig om een extra dimensie te geven aan je speeluurtje. Hij neemt namelijk de tempratuur van het water over en zo kun je hem dus opwarmen of juist afkoelen!

Wat zijn de voordelen van een glazen dildo?

Een glazen dildo heeft meerdere voordelen ten opzicht van andere dildo’s. Allereerst zijn het vaak mooie kunstwerken en kun je ze dus gerust op je nachtkastje laten staan. Maar ook het onderhoud is gemakkelijk. De absolute topper vinden wij wel dat ze ideaal zijn voor mensen met een allergie voor latex en rubber. Het glas zorgt ervoor dat je deze dildo prima kunt verdragen!

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...