5 beste eitjes en vagina ballen

Misschien heb je er al eens van gehoord, of misschien wel helemaal nooit, maar op de markt zijn ook vibrerende eitjes en vaginaballen gebracht. Vaginaballen kunnen gebruikt worden om je bekkenbodemspieren te trainen, maar kunnen ook een heel erotisch gevoel geven wanneer je ze in hebt en gaat lopen. Sommige vaginaballen kunnen ook vibreren en we hebben daarnaast ook nog de, wat meer bekende vibrerende eitjes. Tijd dus om ze eens wat nader toe te lichten!

5x beste eitjes en vagina ballen

Wanneer je op zoek bent naar vagina ballen, dan wel niet vibrerend, of trileitjes, dan is de keuze groot en deze wordt eigenlijk alleen maar groter. Hopelijk kunnen we je een beetje helpen door onderstaande top 5 van populairste eitjes en vagina ballen en door onze toelichting over waarom ze nu zo populair zijn.

Silvy metalen Vaginaballetjes, top kwaliteit voor een top prijs!

In onze top 5 van populairste eitjes en vagina ballen staat de Silvy metalen Vaginaballetjes absoluut op nummer 1. Wanneer je namelijk kiest voor de Silvy, kies je voor een zeer goede kwaliteit maar met een scherpe prijs. Je bent dus niet alleen lief voor je vagina, maar ook voor je portemonnee. Met de balletjes van Silvy kun je de bekkenbodemspieren trainen. Door een regelmatig gebruik van de balletjes verstevig je de spieren waardoor de vagina strakker wordt en er meer stimulans ontstaat voor zowel de man als vrouw tijdens de penetratie. Ook orgasmes zullen heftiger aanvoelen. Zeker de moeite waard dus!

Canon Balls vaginaballetjes met contragewicht, train met gemak je bekkenbodemspieren

De Canon Balls vaginaballetjes zijn een ideaal hulpmiddel als je aan de slag wilt met je bekkenbodemspieren. Maar alleen de balletjes in hebben kan al voor een zeer opwindend gevoel zorgen. De Canon Balls zijn niet gewone balletjes, ze hebben een contragewicht. Er zitten 2 extra, metalen balletje in de grote siliconen balletjes. Deze schudden wanneer jij loopt. Je moet het hebben geprobeerd om te beseffen hoe opwindend dit kan zijn!

5 Functie paars vibrerende genots balletjes, om je helemaal uit te leven

Op nummer drie in onze top 5 staan deze Paarse genotsballetjes. Het uiterlijk maakt je al nieuwsgierig wat je er allemaal mee kunt, en dat is zeer veel. De zachte balletjes zijn gemaakt van soepel materiaal en kunnen zowel anaal als vaginaal worden gebruikt en zijn daardoor dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Met behulp van de afstandsbediening kun je de balletjes laten vibreren. Hierin heb je de keuz uit 5 verschillende standen, van zeer licht tot krachtig. Uiteraard kun je de balletjes ook gebruiken om je bekkenbodemspieren te trainen voor heftigere orgasmes.

Goudkleurige Ben Wa ballen 25 mm, een zeer luxe uitstraling

Daar zijn de Ben Wa ballen, en hier hebben we het over de goudkleurige van 25 mm doorsnee. Een luxe uitstraling, mooi op het nachtkastje en ook nog eens een grot plezier om te gebruiken. De balletjes zijn niet groot, maar kunnen daarentegen wel voor zeer grote hoogtepunten zorgen. Ze zijn gemaakt voor de training van je bekkenbodemspieren maar alleen het in hebben brengt je vast al naar hogere sferen. Door het gewicht zijn ze moeilijk bij elkaar te houden waardoor de spieren extra worden getraind. Plezier verzekerd!

Vibratie Ei, samen stiekem genieten

Als we het hebben over vagina balletjes en eitjes mag dit vibrerende eitje natuurlijk niet ontbreken. Breng dit eitje in en geef de afstandsbediening aan je partner. Hij kan dan beslissen over jouw genot door gebruik te maken van de 10 vibratiestanden die dit eitje kent. De afstandsbediening werkt tot 20 meter en is daardoor dus ook uitermate geschikt om stiekem mee te spelen in het café of een restaurant. Beleef dus samen een spannend avontuur!

Meest gestelde vragen:

Wat zijn vagina balletjes?

Vagina balletjes zijn balletjes die je kunt gebruiken om je bekkenbodemspieren te trainen, maar die ook een zeer opwindend gevoel kunnen geven wanneer je ze in hebt en je loopt. Door de bewegingen die ze maken in de baarmoeder is dat zeker genieten. Vagina balletjes kunnen aan elkaar zitten met een touwtje, maar ze zijn ook los verkrijgbaar. Er is veel variatie in vaginaballetjes, zo zijn er balletjes die een vibrerende functie hebben en zonder. Net wat jij prettig vindt!

Hoe train ik mijn bekkenbodemspieren met vagina balletjes?

Door gebruik te maken van vagina balletjes kun je de bekkenbodemspieren trainen. Het voordeel hier van is dat de vagina strakker wordt, wat op zijn beurt weer een fijner gevoel is tijdens de penetratie voor zowel man als vrouw, en het geeft je een veel heftiger orgasme. Wanneer je de balletjes in brengt zullen de bekkenbodemspieren proberen de balletjes op zijn plek te houden, hierdoor worden de spieren getraind.

Wat zijn (vagina) eitjes?

Vagina eitjes noemen we ook wel trileitjes. Het is een seks speeltje in de vorm van een eitje met daaraan een touwtje om hem later weer te verwijderen. Je brengt het eitje in en door middel van de afstandsbediening kun je de functies bedienen. Zo kun je het eitje laten trillen op verschillende standen en snelheden. De trillingen komen van binnenuit waardoor je een zeer intens gevoel krijgt.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...