5 Beste bondage touw

Bondage touw kun je in de slaapkamer vast en zeker goed gebruiken tijdens het rollenspel. Daarom laten wij je er graag kennis mee maken. Wij hebben speciaal voor jou een top 5 gemaakt met de 5 beste bondage touwen. Ga er daarom ook voor en geniet van de mogelijkheden. Laat je maar eens inspireren door het aanbod en dan zie je vanzelf hoe leuk het is om hiermee aan de slag te gaan. Ga het grote avontuur aan en het zal erg spannend worden tijdens jullie sessies.

Lijst met de 5 beste bondage touwen

Als je op zoek bent naar goed bondage touw dan hoef je niet meer verder te zoeken. Wij hebben voor jou de 5 beste bondage touwen op een rijtje gezet.

Zwart bondagetouw

Als je met bondage touw aan de slag wilt gaan dan zou je dit zwarte bondage touw kunnen gebruiken en dat is 5 meter lang. Het is uitermate geschikt voor beginners en het voelt ook zacht aan. Het schuurt ook niet en je kunt het ook bestellen in andere kleuren. Ga samen maar eens ontdekken wat je in de slaapkamer wil doen en verleg je grenzen.

Rood bondagetouw

Spannend gaat het zeker worden als je met dit rode bondage touw aan de slag gaat. Het is geschikt voor ieder bondagespel en het kan uit worden gewassen. Het voelt ook nog eens erg zacht aan en het is gemaakt van duurzaam materiaal. Dit kan wel eens een nieuw avontuur zijn wat je samen aan gaat in de slaapkamer. Welke grenzen wil je graag verleggen? Dit kun je samen doen met dit unieke item, dat gaat zeker lukken.

Japans minitouw

Hoe vind je het klinken, Japans minitouw? Laat je vastbinden of ga je partner vastbinden, dit kan nog wel eens erg spannend worden. Verleg samen de grenzen en ga het grote avontuur aan. Het is gemaakt van erg sterk materiaal en kan ook leuk zijn om cadeau te doen. Het is 1,5 meter lang en daar kun je alle kanten mee op! Hoever mag het voor jou gaan? Laat je je graag vastbinden of blijf je graag de baas?

Tightrope bondagetouw

Ben je benieuwd wat je met tightrope bondagetouw kunt doen? Er is maar een manier om er achter te komen en dat is door het zelf te bestellen! Het is roze van kleur, multifunctioneel en het kan ook uit worden gewassen. Het is dan ook nog eens zacht en erg glad. Het voorkomt krassen en is 5.5 meter lang! Erg leuk om zelf eens te mogen ervaren dus probeer het ook want je kunt het hier direct bestellen.

Mini kinbaku touw

Verleg de grenzen in de slaapkamer eens tijdens het rollenspel met het mini kinbaku touw. Er zal een hele nieuwe wereld voor je open gaan en zo kun je je partner eens vastbinden en straffen. Laat dan jezelf eens vastbinden en dan weet je ook hoe dat is! Het is geschikt voor ieder bondagespel en 1,5 meter lang. Zwart van kleur en multifunctioneel. Ga het zelf ervaren en bestellen maar!

Veelgestelde Vragen

Wat is een bondage touw?

Bij een bondage touw denk je natuurlijk aan een touw en dat klopt ook. Maar het is dan ook echt bedoeld om iemand vast te binden. Iemand wordt hierdoor tijdens een rollenspel vaak beperkt in zijn bewegingsvrijheid door hem of haar even vast te binden. Als je daar nog geen ervaring mee op hebt gedaan is het leuk om je daar eens in te verdiepen. Je kunt er echt alle kanten mee op en het kan erg spannend werken, verleg je grenzen maar eens en begin dan vooral rustig aan!

Wat zijn de opties met een bondage touw?

Eigenlijk kun je met een bondage touw alle kanten op. Je kunt het ook samen gebruiken met andere attributen voor in de slaapkamer tijdens je rollenspel. Daarbij kun je denken aan handboeien. Maar vaak wordt het ingezet om te zorgen dat je partner niet meer zo goed kan bewegen. Je zou de handen van de ander ook op de rug vast kunnen binden of de voeten vast kunnen binden. Het is maar net waar dat jullie samen zin in hebben en hoever jullie willen gaan met een bondage touw.

Waar let je op bij het gebruik van een bondage touw?

Het is van belang dat je samen goed afspreekt wat je wil doen met een bondage touw. Geef duidelijk je grenzen aan en de ander moet die ook accepteren en respecteren. Je zou ook een codewoord af kunnen spreken wanneer je wil stoppen en je wil dat de ander je dan losmaakt. Wat wel aan te raden is, is dat je de rollen afwisselt. Zo kun je beide ervaren hoe het is om een touw om te hebben of een ander vast te binden.  

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...