5x Beste ball gag

Misschien ben je wel op zoek naar een leuk BDSM speeltje, daar horen de 5 beste ball gags dan ook bij! Kom daarom snel een kijkje nemen wat jij er zoal mee kunt doen. Speciaal voor jou hebben wij de 5 beste items op een rijtje gezet en dan is het kiezen voor jou nog makkelijker. Neem de tijd om op je gemak na te gaan waar je behoeften liggen en wat je er mee kan en dan kun jij genieten van dit leuke speeltje.

Lijst met 5 beste ball gag

Speciaal voor jou hebben wij de 5 beste ball gags op een rijtje gezet. Je hoeft deze alleen maar door te nemen en dan kun jij er je voordeel mee doen. Je kunt dan op je gemak een keuze maken en dan kun jij in de praktijk zelf gebruik maken van dit item tijdens je rollenspel.

Gag met tepelklemmen

Een spannende gag met tepelklemmen, die mogen vast en zeker mee naar de slaapkamer. Je kunt de rollen ook omdraaien met dit item. Laat eens zien wie dat er de baas is in de slaapkamer. Het is een mondgevel met O-ring, en wordt geleverd met bijbehorende tepelklemmen. Het is bevestigd met een leren riempje en zwart met zilver van kleur. Het is 58 cm lang en dat wordt een moment waar je naar uit gaat kijken samen.

The hush ball gag

Wie ga je laten zwijgen met the hush ball gag? Je kunt je partner de mond snoeren met dit item en dat is alleen maar spannend voor iedereen. Er kan een hangslotje aan toe worden gevoegd en het is reukloos. Het voordeel is ook dat je dit item eenvoudig schoon kunt maken en het is gemaakt van metaal en van siliconen. Ook is het nog eens een verstelbaar model en dan geleverd in de kleur rood. Je plaatst het in de mond van je partner en hij of zij kan niets meer zeggen, wat ga je dan doen?

Ball gag met PVC bal zwart

Een speciale ball gag met PVC, met luchtgaten, is dat wat voor jou? Het is een duurzaam item, gemaakt van stevig kunstleer en gevoerd met schuim. Het is ook verstelbaar, in de kleur zwart. Ga jij ook de controle overnemen in de slaapkamer en dan genieten? Je hebt nou de kans om er wat spannends van te maken in de slaapkamer tijdens het rollenspel. Wissel ook van rol en dan kun je eens kijken hoe het is om dit item ook aan te schaffen en te gebruiken.

Ball gag met siliconen bal

Met dit mooie item ga je genieten, dit is namelijk de ball gag met siliconen bal. Dit is een product wat meer geschikt is voor de ervaren gebruikers. Het wordt geleverd met een verstelbaar riempje, het heeft een goede pasvorm en is gemaakt van siliconen. Het is zwart van kleur en jij kunt de macht overnemen. Tijdens het rollenspel kun je ook wisselen en daardoor is het voor iedereen leuk. Verleg je grenzen samen en geniet van dit heerlijke moment.

Cheek retractor mondspreider

Ga eens genieten tijdens een rollenspel met een Cheek retractor mondspreider. Dit item glijdt goed over je lippen en kan eenvoudig de wangen uit elkaar houden. Het is een bijzondere mond knevel en daar kun jij ook ervaring mee op doen. Het is transparant van kleur en wie gaat de macht overnemen op de slaapkamer? Tijdens een rollenspel is het erg leuk om dit item te gebruiken.

Meest Gestelde vragen

Wat is een ball gag?

Een leuk BDSM speeltje is het, de ball gag. Het hoort bij de bondage items en wie weet ben jij er wel een liefhebber van. Dit zou natuurlijk zomaar kunnen en dan is het goed om na te gaan wat jouw mogelijkheden zijn als je dit zelf in huis hebt. Het is een leuke accessoire en deze houdt de mond open of vult hem door middel van een balletje, een bitje of met klemmetjes. Vaak zijn er varianten die met een riempje vast worden gemaakt achter het hoofd. Hierdoor blijft het beter op zijn plaats zitten.

Waar is een ball gag voor bedoeld?

Binnen de BDSM wereld gebruiken veel mensen een ball gag en daar kun jij nou kennis mee maken. Tijdens een rollenspel wordt het vaak ingezet en dan kun je een onderdanige rol vervullen. Als je hem zelf draagt dan kun je niet praten en je kunt dan alleen wat geluiden maken. De ander kan dus veel met je doen en jij kan niet goed tegen stribbelen, dus dat maakt het extra spannend en uitdagend. Geef elkaar duidelijk aan waar de grenzen liggen en geniet samen van de mogelijkheden. Het is zeker de eerste keer spannend maar zorgt wel voor nieuwe inspiratie in de relatie.

Hoe gebruik jij een ball gag?

Het is altijd fijn om te weten hoe je een ball gag kunt gebruiken. Om te beginnen moet je goed letten op de grootte van de bal. In het begin kun je het beste kiezen voor een model met een diameter van 2,5 tot 4 cm. Zorg dat je het item altijd schoonmaakt zowel voor als na het gebruiken. Spreek altijd iets af met de ander, zodat hij of zij weet wanneer je wil stoppen.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...