5x beste anaal kralen

Misschien heb je er weleens van gehoord of wellicht ook weleens aan gedacht om ze een keer zelf te gaan proberen. Maar anaal bezig zijn is voor velen misschien nog een taboe of zelfs helemaal not done! Dat zal waarschijnlijk zijn omdat je er geen ervaring mee hebt en het ook niet aan de grote klok durft te hangen dat je het stiekem toch wel een keer zou willen proberen .Maar anaal kan juist erg lekker zijn!

5x beste anaal kralen

Speciaal voor de mensen die wel eens iets met anaal willen proberen, en natuurlijk ook voor de ervaren onder ons, hebben we een lijstje gemaakt met vijf soorten beste anaal kralen, zodat je op je gemak eens kunt bekijken of het wel of niet iets voor je zou kunnen zijn. Bekijk het eens rustig en wie weet ga jij er binnenkort ook eens lekker van genieten, want daar zijn ze tenslotte voor bedoeld. We gaan ze ieder even apart benoemen nog dus neem de tijd om ze even apart door te nemen. Wie weet zit er wat lekkers voor je bij!

Zwarte dildo met zwarte kralen, een echte favoriet!

Het betreft hier een dildo gemaakt van siliconen inclusief drie kralen. De perfecte dildo voor het stimuleren van de prostaat en dit speeltje is tevens in het bezit van een hele handige verwijder lus. Na het gebruik is hij ook weer heel makkelijk schoon te maken, dus in alle opzichten ideaal!

Zwarte anaal ketting met ring, de absolute topper!

Deze anaal ketting heeft 10 kralen van klein naar steeds groter oplopend. Ook is hij van stevig materiaal vervaardigd , heel buigzaam en ook in het bezit van de handige verwijderlus. Dat hij ook nog eens heel voordelig is nog een extra pluspunt.

Zwarte anaalketting met ring, wat een mooie ketting

Deze ketting is een lange streng met ook hier 10 kralen in bevestigd die ervoor gemaakt zijn om je een heerlijke anale stimulatie te kunnen geven. De ketting is  gemaakt van siliconen waardoor het reinigen in een handomdraai gebeurd is. En zeker niet onbelangrijk: een heel handig handvat voor het in en uitbrengen van de ketting.

Extra lange siliconen anaal ketting, lekker lang

De extra lange siliconen anaal ketting heeft kleine en grote balletjes voor het optimale genot te kunnen ervaren. Het schoonmaken gaat gemakkelijk omdat hij van siliconen en is en daardoor voelt hij ook lekker zacht aan. Het betreft hier een extra lang model met handige trekring voor het in en uitbrengen.

XXL triple anaal beads, ook echt XXL genot met deze kralen

Dit keer een ketting die je zowel anaal als vaginaal kunt gebruiken en ook vervaardigd van siliconen. De XXL triple anaal beads is een uiterst buigzaam model, ook nog eens anti allergeen en uiteraard ook in het bezit van een handige verwijderlus.

Meest gestelde vragen:

Wat zijn anaal kralen nu precies?

Anale kralen , die we ook wel anal beads noemen zijn balletjes of kralen die met elkaar verbonden worden door middel van een ketting. Ze zijn er speciaal voor ontworpen om in en uit de anus te bewegen. Het gaat hier over een speeltje dat is opgebouwd uit kralen van verschillende groottes en is te gebruiken op het gebied van anale seks door zowel een beginneling als een gevorderd iemand.

Hoe gebruik ik anaal kralen?

Hier gaat wel het een en ander een vooraf en het is niet aangeraden er zonder enige vorm van kennis mee aan de slag te gaan. Het is heel handig als je voor het gebruik ervan een grote boodschap hebt gedaan op het toilet alsmede ook een anale douche hebt genomen. Je wilt tenslotte niet voor nare verrassingen komen te staan toch? Dan is het van groot belang dat je heel ontspannen bent, misschien wel het belangrijkste van alles. Hoe je het beste kunt ontspannen dat is voor iedereen anders en dat weet je zelf waarschijnlijk het beste.
Bedenk voor jezelf hoe jij het beste ontspannen kan worden en ga daarmee lekker aan de slag is het advies. Eenmaal helemaal ontspannen kun je het speeltje inbrengen en dan lichtjes de druk wat opvoeren door dat kraal voor kraal te doen. Als je dan daarnaast ook nog eens je clitoris en/of g spot doet stimuleren is het dubbel genieten! Dan even een laatste tip wat betreft het uithalen van de kralen: Trek aub niet de kralen er in een keer uit, maar doe dit in alle rust en op je gemak!

Voor wie zijn anaal kralen geschikt?

De anale kralen zijn bedoeld voor diegene die de stap willen nemen naar anale penetratie. Doordat ze flexibel zijn en de kralen oplopen in grootte zorgen ze voor een veilige penetratie waarbij diegene die ze gebruikt zelf kan aanvoelen hoe ver hij kan of wil gaan hierin. Als je een beginner bent is het een goede optie om te beginnen met kleine kralen en dan kun je dat altijd nog opbouwen. Tevens is het van belang om bij anaal gebruik genoeg glijmiddel te gebruiken, dit omdat deze zone van nature geen vocht doet aan maakt.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

4 Beste Seks Dobbelstenen

De seks dobbelstenen uit deze categorie hebben veelal een vierkante kubusvorm net zoals de normale dobbelstenen die wij kennen. Alleen hebben erotische dobbelstenen een andere opdruk dan de stenen die...

5 Beste Spellen met Erotische Opdrachten

Hoe leuk is dit? Nee, deze avond spelen we eens geen mens erger je niet of een kaartspel! We gaan iets anders spelen en wel een leuk spannend erotisch getint...

5 Beste Positie Riemen

Ik hoor je nu denken: wat is een positie riem? We hebben het hier over een spannend seks speeltje dat kan helpen bij het beter uitvoeren van verschillende standjes. Denk...

5 Beste Seks schommels

Voor velen misschien een nieuw en een vreemd begrip: de seksschommel. We kennen allemaal wel het begrip schommel, maar dan zien we die in onze ogen normaliter in speeltuinen of...