5 Beste Buttplugs voor mannen

Een van de meest favoriete speeltjes onder de mannen is denken wij toch wel de buttplug. Deze wordt ook het meest verkocht en we krijgen alleen maar zeer positieve reacties. Een buttplug kan ook eigenlijk altijd wel. Er zijn zoveel verschillende te verkrijgen dat er voor iedereen wel een passend speeltje te vinden is. Wil je een lief, klein buttplugje, of ga je voor het grote zwaardere werk? Houd je het graag bij een standaard kleur of ben je meer van de kleurtjes? Er is voor iedereen een passend exemplaar te vinden!

5X Beste buttplug

Omdat er zo ontzettend veel keus is in buttplugs kunnen wij ons voorstellen dat je het soms even niet meer weet. Maar wat als wij je nu eens een handje helpen? We hebben de 5 meest verkochte buttplugs voor je op een rijtje gezet. Welke 5 dit zijn en waarom je voor een van deze 5 zou moeten kiezen lees je hieronder!

Roze mini buttplug, ideaal voor beginners

Wanneer je een beginner bent op het gebied van buttplugs, of gewoon niet van een groot, fors exemplaar houdt, dan kun je kiezen voor deze Roze mini buttplug. Deze mini buttplug neemt je graag mee op reis in de wereld van de anale seks. Het model is fijn buigzaam en heeft een smalle top waardoor inbrengen gemakkelijk gaat. Doordat ook deze mini buttplug een zuignap heeft kun je hem eenvoudig bevestigen op een gladde ondergrond en je er met losse handjes overheen laten zakken. Zo heb je jouw handen vrij voor andere dingen. De zacht roze kleur en het kleine formaat maken deze mini buttplug tot een zeer gewild beginners exemplaar.

Diamond plug klein, zwart, voor een beetje glamour en shine in je seksspel

Ben jij iemand die wel van een beetje glamour houdt? Kies dan voor de Diamond plug en shine tijdens je favoriete seksspelletje. De buttplug is gemaakt van een zacht materiaal en voelt daardoor heel prettig aan. Aan het einde zit een grote diamant die ook zichtbaar blijft na het inbrengen. Doordat hij van siliconen is gemaakt buigt hij flexibel mee in alle standen en bij elke beweging. Onder de douche mag dit speeltje zeker mee, want hij is waterproof. Shine dus waar en wanneer jij wilt en verras je partner met dit glamoureuze speeltje!

Bubbles Bumpy Starter Anaal plug, om van te stuiteren!

Wanneer je naar de Bubbles Bumpy Starter Anaal plug kijkt begin je al van te voren te stuiteren van plezier. Dit speeltje is zo bijzonder en leuk, en dan hebben we het niet alleen over zijn uiterlijk! De buttplug is gemaakt van een lief, roze materiaal met een flexibel uiteinde. Hierdoor breng je hem eenvoudig in en zit hij uiterst comfortabel. De buttplug is voorzien van een ribbelstructuur voor extra genot. Maar ook de ovale balletjes, die als ware elkaar opvolgen tijdens het inbrengen, zorgen er voor dat jij veel plezier zult beleven aan dit unieke speeltje. Met de Bubbles Bumpy plug ben je verzekerd van een weldadige, anale stimulatie!

Vibrerende Buttplug set, lekker veelzijdig

Deze buttplug set is speciaal bedoeld voor de man die niet van eenvoudig en eenzijdig seks houdt. Met de Vibrerende buttplug set kun je alle kanten op! De set bestaat 3 verschillende buttplug met ieder hun eigen vormgeving. Hierdoor is geen enkele buttplug hetzelfde en kun je lekker variëren. Als extraatje krijg je er ook nog eens een kleine bullet vibrator bij. Deze bullet vibrator schuif je gemakkelijk in de holle buttplugs, en hiermee laat je de buttplug vibrerende. Je kunt kiezen uit 10 verschillende vibratiestanden. De bullet vibrator gaat op knoopcel batterijen, maar om het jou gemakkelijk te maken heeft men direct al 6 batterijen toegevoegd. Voorlopig kun jij dus volop genieten!

Buttplug set voor beginners, onmisbaar in elk nachtkastje

Ten slotte kunnen we niet anders dan nog even je aandacht vestigen op deze geweldige set die eigenlijk voor beginners is, maar ook gebruikt kan worden als je al verder bent ingewijd in de anale seks. Deze set bestaat uit 3 buttplugs in de grootte van 14,5 cm, 10 cm en 7 cm. Alle drie zijn ze in het bezit van een stevige zuignap waarmee ze op een gladde ondergrond kunnen worden bevestigd en waarna je ze kunt gebruiken met losse handjes. Varieer dus in je seksspel met deze 3 geweldige kanjers!

Meest gestelde vragen:

Zit er in elke buttplug een trilfunctie?

Nee, niet elke buttplug is voorzien van een trilfunctie. Wel zijn er sets verkrijgbaar met een holle binnenkant waar je een bulletvibrator in kan stoppen om de buttplug te laten vibreren. Zo maak je er een vibrerende buttplug van. Uiteraard zijn er ook al buttplugs die standaard een ingebouwde vibrator hebben. Kijk dus altijd goed naar de omschrijving voor je tot aankoop overgaat.

Wat adviseren jullie om mee te beginnen als je nieuw bent op het gebied van anale seks?

Wanneer je voor de eerste keer anale seks wilt uitproberen, neem dan geen grote buttplug. De spieren rondom de anus dienen eerst te wennen aan het idee dat er iets in gaat. Je moet ze dus als ware trainen. Begin dus altijd met een kleine buttplug en bouw het langzaam op.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste Stimulerende Glijmiddelen

We kennen allemaal het wel bekende glijmiddel. Maar is nu eigenlijk een stimulerend glijmiddel? Een stimulerend glijmiddel is bedoeld om het masturberen en de seks nog intenser te laten aanvoelen....

5 Beste Glijmiddelen

Het kiezen van een glijmiddel. Klinkt als een easy task toch? Dit kan toch nog best lastig zijn omdat de verschillen en prijsklassen in deze producten heel groot zijn. Ben...

5 Beste massagekaarsen

Een heerlijk avondje gepland, drankje erbij, misschien een 18+ bordspelletje? De romantiek hangt in de lucht! Een massagekaars kan dan de perfecte en heerlijke aanvulling zijn op jullie avondje. Ervaar...

5 Beste strapless strapons

Als we het hebben over een strapless strapon dan hebben we het over een voorbinddildo die speciaal ontworpen is voor dames. En zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, bij...